Florin Călinescu a izbucnit lacrimi la Românii au talent, la o piesă dedicată victimelor din Colectiv

Florin Călinescu a plâns in direct la ”Romanii au Talent”, difuzată vineri la Pro TV, după ce un concurent a interpretat o melodie ale cărei versuri fac referire la tinerii care au murit în urma tragediei din clubul Colectiv.

Tânărul, pe numele său Andrei Cătălin, din Constanța, a declarat că i-a venit ideea să compună o piesă despre tragedia de la Colectiv după ce a văzut la știri declarațiile unei asistente care a avut grijă de răniți.
”M-am gândit că aș fi putut să fiu eu acolo sau sora mea sau un apropiat acolo. Și nu s-a schimbat absolut nimic.”, spune Cătălin.
Melodia sa este nu doar un omagiu adus victimelor din Colectiv, ci și o critică la adresa autorităților.

”Este un mesaj important pentru toată lumea, nu doar pentru mine.” – a spus tânărul de 20 de ani.
Concurentul i-a impresionat pe toți jurații emisiunii ”Românii au Talent”, iar Florin Călinescu a plâns în timp ce asculta această piesă.

”Din păcate, subiectul compoziției tale este unul care va marca, marchează și a marcat definitiv neputința noastră de a face lucrurile cum trebuie. Un amestec de umanitate, de sacrificiu, de jertfă. Au fost și tineri care s-au întors de 10 ori și au încercat să scoată tineri afară. Au murit acolo.

Cum au muls-o, însă, biserica, cei care trebuiau să intervină acolo și și-au dat cap în cap, intervențiile lor și așa mai departe. lipsa organizării în club… e o poveste care va rămâne până când nu o să mai aibă sens. Asta este soarta omeniirii, soarta omanerii este foarte dură. Uităm. Eu cred că nici în rai nu stau lucrurile cum trebuie la ora asta”, a spus Florin Călinescu după numărul lui Cătălin.

”Colectiv este de 3 ani de zile o rană deschisă. Mulțumim foarte mult Cătălin pentru că ai venit să ne aduci aminte de lucrul ăsta. Poate într-o zi vom începe să ne schimbăm, pentru că numai de noi depinde.”, a spus și Andi Moisescu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *