Ce s-a întâmplat de Simona Gherghe a chemat politia in direct? Prezentatoarea a ieșit din platou

Simona Gherghe, strigăt de ajutor în direct, în emisiunea “Acces Direct”. Îndrăgita prezentatoare s-a enervat în urma declaraţiilor făcute de Florentina Gavrilă, tânăra care este acuzată că a luat banii strânşi din donaţii pentru copiii bolnavi şi pe care nu i-a dat familiilor.

Deranjată de felul în care a reacţionat Florentina Gavrilă şi, mai ales, deranjată de explicaţiile acesteia, Simona Gherghe a reacţionat dur, solicitând intervenţia poliţiei. Întrebată când vor ajunge banii în conturile familiilor copiilor bolnavi, Florentina Gavrilă a spus că săptămâna viitoare.

La auzul acestei veşti, Simona Gherghe a insistat ca donaţiile să ajungă mai repede pentru că este vorba de cazuri serioase şi extrem de grave. În momentul în care Florentina Gavrilă s-a ridicat de pe canapea şi a plecat din platou, Simona Gherghe a solicitat intervenţia oamenilor legii. În cele din urmă, Mara Bănică a convins-o pe Florentina Gavrilă să meargă în această seară la bancă pentru a face transferurile.

“Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu. Să nu iasă din sediu, sunaţi la 112, este un caz de fraudă, femeia asta vrea să-şi însuşească nişte bani. Nu se poate aşa ceva. Acum, să chemăm poliţia, să facem ceva”, a spus Simona Gherghe.

Florentina Gavrilă spune că nu a fugit cu banii. Tânăra şi-a deschis un cont în Italia deoarece strângerile de fonduri nu pot fi iniţiate pentru persoane fizice în România. Aceasta i-a asigurat pe oameni că banii vor fi transferaţi în curând în contul părinţilor Adelinei Juncu.

“Banii sunt în contul meu pentru că fac demersurile pentru fundaţia asta (n.r. ONG pentru lupta împotriva leucemiei). Am documente unde pot demonstra asta. Trebuie să facturez tot să fie legal, eu nu vreau probleme cu ANAF. Banii, le-am zis, fac fundaţia şi îi transfer imediat. Şi nu au fost de acord să primească banii pe cale legală, au zis că ei vor banii imediat. Duminică am fost la Milano şi m-am întors astăzi. Am fost la banca pentru a transfera banii în România. În prezent, banii sunt în contul meu din România. Acum am ieşit din bancă şi mi-au zis că mâine dimineaţă pot avea la mână un extras de cont care demonstrează tot. Banii nu sunt blocaţi. Se transferă”, a explicat Florentina Gavrilă pentru observator.tv.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, pentru Adelina Juncu s-au strân aproximativ 40 000 de euro. Fetiţa se află într-o clinică din Italia, acolo unde primeşte tratamentul necesar.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *