Este o credinta comuna ca fiecare dintre noi a sosit in aceasta lume pentru a indeplini o misiune

Se

crede, de asemenea, ca fiecare dintre noi a primit un ghid spiritual pentru a se asigura ca nu ne abatem de la obiectivul stabilit. Ne putem gandi la ingerii nostri pazitori ca niste detectivi privati cu un singur caz – NOI!

Chiar daca sunt aici pentru a ne calauzi, nu este posibil ca ei sa se manifeste in dimensiunea noastra, deoarece provin dintr-un loc care este foarte diferit de al nostru.

Indrumarea angelica vine de obicei sub forma de vise, semne, indicii si sugestii care servesc pentru a ne indica directia corecta.

Capacitatea de a identifica semnele angelice ne va ajuta sa ne sincronizam mai bine cu ingerul nostru pazitor si vom putea primi indrumarea si asistenta de care avem nevoie.

Semnele obisnuite ale ingerului:

1. O PANA ALBA

Ingerul tau pazitor iti poate aduce o pana alba care este „cartea de vizita” pentru a te anunta ca este in jur. O pana alba este un semn, care spune:

„Suntem aici pentru a te sprijini; nu esti singur”. Acest semn apare in mod normal cand esti jos si ai nevoie. De obicei, vei gasi aceste pene in locurile cele mai neasteptate sau intr-un loc unde rareori ai vedea pasari albe.

2. CURCUBEU

Un curcubeu este un simbol comun al iubirii divine. Ori de cate ori ai cerut interventii divine pentru problemele tale sau ceri in mod special asistenta angelica, poti vedea curand un curcubeu.

Aminteste-ti daca ai experimentat deja cele de mai sus, atunci stii ca este un simbol al confirmarii de la ingerul tau pazitor ca este cu tine.

Un curcubeu in jurul lunii, un curcubeu dublu sau un curcubeu intr-o zi fara ploaie sunt simboluri mai puternice ale prezentei angelice.

3. MONEDE

Gasirea monezilor este, de asemenea, un semn de prezenta angelica. Acest lucru se intampla in mod normal cand esti suparat pe o problema financiara.

Valoarea monedelor nu poate insemna nimic semnificativ pentru a rezolva problema ta financiara, dar este o incercare a ingerului tau pazitor de a-ti atrage atentia si de a te face constient de alte semne angelice care te-ar putea ajuta in cele din urma sa iti rezolvi problemele.

4. SEMNE MEDIA

Aceste semne apar in mod normal dupa ce ai cerut deja ajutor divin si astepti sa se intample ceva bun. Raspunsul pentru rugaciunile tale ar putea veni sub diferite forme.

Cand treci printr-o revista sau ziar poti sa vezi un articol despre exact ceea ce cauti sau in timp ce te uiti la televizor, este posibil sa vezi reporteri care discuta exact problema pentru care ai cautat raspunsuri.

Trebuie sa ramai intotdeauna concentrat dupa ce ceri ajutor divin, deoarece ingerii tai iti vor ghida informatiile daca le acorzi atentie.

5. MIROSURI SPECIALE

Ai experimentat vreodata arome minunate mai aproape de tine, dar nu ai putut gasi o sursa care sa le emita? Aceste arome sunt in mare parte similare cu mirosul de gardenie sau de trandafiri.

Uneori, poti mirosi si ceva care ar putea aduce amintiri din copilarie, care are o legatura cu mistere pe care nu le-ai putut descifra.

Aceste experiente au loc, in mod normal, atunci cand ingerul tau pazitor se afla la distanta mica fata de tine.

6. NORI

Ai vazut vreodata o formatiune de nori care arata ca o inima, floare, aripi de inger etc.?

Acesta este, de asemenea, un semn obisnuit de la ingerii tai pazitori pentru a-ti atrage atentia si pentru a-ti reaminti existenta unui loc ceresc deasupra ta.

7. VOCI

Daca ai simtit unul sau cateva din semnele de mai sus, vei putea simti semne mult mai puternice, cum ar fi voci.

Aceste voci ar putea fi un mesaj brusc pe care il primesti in minte sau o soapta reala pe care o auzi prin ureche. Daca simti acest lucru, poti crede cu incredere ca este ceva supranatural si nu doar iti imaginezi asta.

Daca mesajul care a fost soptit nu e suficient de clar, cere-i ingerului tau pazitor sa vorbeasca putin mai tare si ca stii ca este cu tine.

Ghidarea auditiva este cel mai frumos semn si iti va oferi mai mult confort, indrumare si un sentiment de reasigurare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *