Cristina Demetrescu știe ce zodii își schimbă viața în 2024! Bani, răsturnări de situație. Se întâmplă multe în viața nativilor

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru anul 2024 și a dezvăluit care sunt zodiile care vor avea parte de bani, schimbări, prieteni noi și care sunt nativii care trebuie să se preocupe de sănătate.

Cristina Demetrescu, totul despre anul 2024

Cristina Demetrescu a dezvăluit că anul 2024 vine cu schimbări, prosperitate și oportunități. Axa vieții este pe Berbec-Balanță ceea ce face ca lucrurile să fie uneori instabile.

„Destinul este în zodia Berbecului, un semn marţian, şi se arată un an mai conflictual, iar karma în zodia Balanţei arată nişte tendinţe de creştere a extremismului în mai multe planuri. Trecem aşa dintr-o extremă în cealaltă.

Anul 2024 poate să vină cu foarte multe surprize, însă din punct de vedere financiar este un an bun, în care oamenii pot profita de pe urma lui Jupiter în Taur. Nu e vorba de câştiguri peste noapte, ci de idei inovatare, de investiţii pe termen lung”, a spus Cristina Demetrescu.

Previziuni pentru fiecare nativ în parte

BERBEC

Berbecul are mai mult curaj în anul 2024, deoarece destinul este în zodia lui. Chiar dacă nu va avea idei, este posibil să fie obligat să-și aleagă un drum. Totodată, nativii vor avea lucruri de învățat și de câștigat. Lumea din jurul lor, prietenii, se schimbă.

TAUR

Taurul trebuie să profite de energia bună care îi însoțește până în luna mai și care ar putea avea efect asupra vieții sale personale. Reprezentanții acestei zodii pot face copiii, se pot îndrăgosti sau chiar se pot căsători.

GEMENI

În prima parte a anului, conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, Gemenii sunt preocupați de sănătate, a lor și a celor dragi. Nu trebuie să renunțe nici la pasiunile lor și trebuie să se fie pregătiți pentru a studia și pentru a evolua.

RAC

Racii își îndreaptă energia către dezvoltarea profesională. În următorii ani, aceștia se concentrează pe ieșirea din zona de confort și vor avea parte de oameni care se oferă să îi ajute.

LEU

Leii trebuie să ia decizii ferme în cazul în care se simt constrânși. Ar trebui să profite de toate oportunitățile și să-și pună ideile în aplicare. În plus, trebuie să aibă mare grijă în cine au încredere.

FECIOARĂ

Și Fecioarele trec printr-o perioadă de schimbare, spune Cristina Demetrescu, cu toate că unii nativi se tem că nu vor reuși. Trebuie să învețe și să exploreze, pentru a se pregăti de creștere.

BALANȚĂ

Balanța are un an karmic, ceea ce înseamnă ca va fi afectată de eclipsele din martie, aprilie, septembrie, octombrie și trec de la o extremă la cealaltă. Viața personală, norocul li se schimbă. Pot exista evenimente, nunţi, căsătorii, contracte.

SCORPION

Anul 2024 va fi unul mai emoțional pentru Scorpioni și sunt interesați de introspecție. Cu starea cu care încep, este posibil să continue. Patrimoniul se schimbă și au un nou obiectiv profesional. După 26 mai, vor experimenta o perioadă prosperă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii trebuie să-și pună la punct comunicare, spune Cristina Demetrescu. Anul 2024 va fi unul axat pe e interior, familie, părinţi, casă. Este posibil să-și găsească dragostea, să facă copii.

CAPRICORN

Capricornilor nu le va fi pe plac să aibă șefi și să depindă de deciziile lor. Este momentul să se orienteze mai mult spre familie, poate să se mute în altă parte. În următorii ani, se schimbă sursele de bani și se pot îmbogăți.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor face schimbări mari în viața și în mentalitatea lor. Trebuie să învețe să-și pună în valoare talentele. Totodată, apar constrângeri financiare, dar trebuie să evite creditele.

PEȘTI

Peștii trebuie să devină conștienți de lecția prin care trec. Trebuie să învețe să le ofere oamenilor ce au ei mai bun și să-și găsească talentul, dar și să-l arare în fața întregii lumi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *