SOCIAL MEDIAAnca Țurcașiu: De La Vila De Lux La Corbeanca La Un Apartament Cu Stil În București

Anca Țurcașiu, cunoscuta cântăreață și actriță de 54 de ani, se bucură de confortul unui apartament de lux situat într-un bloc rezidențial din zona Panduri, București, în care s-a mutat după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Apartamentul poartă semnătura artistică a Ancăi, care mărturisește că este pasionată de design interior și a amenajat locuința după stilul său preferat.

Fotografii de la interiorul apartamentului postate de Anca Țurcașiu în mediul online dezvăluie un loc plin de personalitate, în care piesele de mobilier din lemn masiv, combinate cu obiecte decorative aduse din călătoriile sale, creează un ambient plin de căldură și stil. Livingul este, de asemenea, locul în care Anca își face antrenamentele fizice, iar bucătăria amenajată în stil rustic devine adesea platoul de filmare pentru secvențe în care artista gătește preparatele sale preferate.

Anterior, Anca Țurcașiu a locuit într-o vilă situată în Paradisul Verde, la 20 de kilometri de București. Proprietatea, pe care a împărțit-o cu fostul său soț, este estimată la o valoare de 300.000 de euro. Cei doi s-au mutat acolo în 1998, la scurt timp după ce s-au căsătorit. În prezent, însă, Anca se bucură de viața de oraș, în propriul ei spațiu amenajat cu mult bun gust.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *