Sărbătoare Dublă În Familia Simonei Gherghe: Fiica Vedetei Împlinește 7 Ani, Iar Prezentatoarea Aniversează 7 Ani De Căsătorie!

Zi de sărbătoare în familia prezentatoarei de la Mireasa, Simona Gherghe, care își aniversează fiica. Astăzi, pe 23 mai, Ana, fiica vedetei, a împlinit 7 ani. Simona Gherghe a postat pe rețelele de socializare imagini cu fiica sa și un mesaj emoționant.

„Ana mea mică se face mare și încerc, în fiecare zi, să țin pasul cu ea. E copilul care îmi pune clipă de clipă oglinda-n față, care m-a împins la cele mai mari schimbări, care îmi „deschide” ochii mereu. Și, așa cum îi spun de 7 ani încolo, care m-a învățat să fiu mamă… Sensibilă, capricioasă, puternică, iubitoare de schi și de mare, ambițioasă, cea mai bună prietenă a tuturor pisicilor, așa e Ana, cireșica noastră de mai, „frumoasă ca o floare albă de zăpadă”, vorba cântecului. La mulți ani, Ana! Te iubim!”, a transmis Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe nu a dezvăluit ce surprize i-a pregătit fiicei sale pentru ziua ei de naștere, dar, probabil, a organizat ceva special pentru ea.

De asemenea, pe 29 aprilie 2024, Simona Gherghe a sărbătorit 7 ani de la cununia civilă cu soțul ei, Răzvan Săndulescu. „O zi călduță de sfârșit de aprilie, cu familia alături și câțiva prieteni, cu Ana în burta mea, aproape de naștere, cu emoții o mie și multe râsete. 29 aprilie 2017, 7 ani de familia Sandulescu ❤️”, a scris Simona Gherghe pe Instagram. Familia Săndulescu a marcat astfel, într-o perioadă relativ scurtă, două evenimente deosebite: aniversarea celor 7 ani de căsătorie și ziua de naștere a Anei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *