Gestul Surprinzător Al Vicăi Blochina Pe Rețelele Sociale: Blondina A Postat O Fotografie Alături De Femeile Care Se Ocupă Cu Curățenia Pe Strada Sa

Vica Blochina a atras atenția pe Facebook cu o fotografie postată recent, în care apare alături de două femei responsabile cu curățenia străzii pe care vedeta locuiește.

În postarea sa, Blochina a apreciat munca acestora și a mulțumit pentru străduința lor. „Bună dimineața!!! Se muncește la noi pe strada în forță!! Aceste doamne minunate mă bucură în fiecare zi cu curățenie impecabilă la mine pe stradă! Vă mulțumesc din suflet!”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, gestul vedetei nu a fost bine primit de către fani, care au reacționat cu comentarii negative. „Un nou mod de a te băga în seamă! Hai să fim serioși. O doare pe ea de măturătoare cum mă doare pe mine că nu are Neti căldură!”, „Ar fi fost poza frumoasă dacă nu vă sprijineați pe doamna din dreapta. Așa că mă duce cu gândul că nu aveți respect…” sau „Ai dat-o, Vica, câtă falsitate…la ce te pretezi pentru reclamă și bani, bineînțeles”, i-au transmis aceștia.

Vica Blochina a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, timp de 16 ani, în vreme ce acesta era căsătorit. Din legătura lor a rezultat un fiu, Edan. Cu toate că au ajuns la o relație civilizată, Vica a mărturisit că n-ar mai accepta statul de amantă dacă ar putea da timpul înapoi.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (n. red. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.” a declarat vedeta într-un interviu acordat Acces Direct. Acesta a mai adăugat că ghinionul în dragoste i se trage și din relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat, ceea ce a făcut-o să se simtă vinovată: „Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *