Hopaa Adriana Bahmuţeanu se căsătorește din nou, puteti ghici cine va fi mirele?

Deși a bifat multe divorțuri, Adriana Bahmuţeanu este decisă să se căsătorească din nou! Vedeta a vorbit despre acest pas important din viața ei și deja a făcut demersurile necesare ca această dorință să i de îndeplinească.

Când oamenii sunt copleșiți de problemele din viața lor sau vor să îmbunătățească un aspect la care țin enorm… ei își îndreaptă fața către Dumnezeu și încep să se roage mai mult, să postească și să meargă în numeroase biserici. Iar vedetele nu fac excepție de la această regulă nescrisă.

De altfel este și cazul Adrianei Bahmuţeanu, care a început să viziteze din nou lăcașurile de cult, unde preferă să spună rugăciuni. Ea este convinsă că doar așa își va întâlni în curând bărbatul potrivit care să o ia de soție.

“Vreau să mă căsătoresc. Minunile se întâmplă când ai sufletul curat şi te rogi cu adevărat. Am avut o perioadă în care făceam cu mama turul bisericilor, în ultima vreme am devenit din nou creştin practicant. Sunt altele cu cinci copii care şi-au găsit bărbat”, a declarat Adriana Bahmuţeanu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.
Vedeta Antenei 1 are doi băieți din mariajul cu Silviu Prigoană.

Sursa by zambete.eu

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *