Ghiciți Cine A Stat 9 Ani În Această Casă De Chirpici. Indiciu: Este Un Sportiv Român Și Numele Lui Este Cunoscut Pe Întregul Glob!

Cu câțiva ani în urmă, Gheorghe Hagi a săvârșit un act de generozitate care a rămas întipărit în memoria oamenilor. După ce și-a pierdut părinții, a făcut un gest inestimabil, donând casa părintească unei familii sărace. Această modestă locuință din chirpici se găsea în pitorescul oraș Săcele, situat la doar 37 de kilometri distanță de Constanța.

Casa, având două camere, a devenit adăpostul unui tractorist împreună cu soția și cei doi copii. Destinul i-a adus pe locatari în acest cămin prin legături strânse: bărbatul era de fapt fiul femeii care a îngrijit de multă vreme casa familiei Hagi.

Din păcate, familia nu dispunea de resurse financiare considerabile pentru a întreține sau renova locuința. Totuși, prin trudă și ingeniozitate, lângă casa modestă s-a ridicat o mică încăpere, transformându-se într-o bucătărie de vară.

În timp ce Gheorghe Hagi, acum cunoscut nu doar ca mare fotbalist, ci și ca multimilionar și patron al FC Viitorul, nu mai pășea de mulți ani pe acele meleaguri natale, amintirea gestului său nobil persista în inimile comunității.

Povestea casei părintești a fotbalistului este una plină de umanitate și generozitate. Hagi inițial a vândut-o, iar cei care au cumpărat-o au decis ulterior să o ofere drept proprietate fostei femei de serviciu de la Primăria Săcele. Mai târziu, Hagi a răscumpărat casa, oferind în schimb o altă locuință situată la 200 de metri distanță. Astfel, femeia a primit o altă casă, datorită gestului nobil al fotbalistului.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Gheorghe Hagi a rememorat copilăria sa din Săcele. “Am trăit toate acele experiențe pe care le împărtășesc copiii de la țară. Ne jucam cu gașca, mergeam la vânătoare (cu praștia), juca fotbal pe dealuri”, a mărturisit el. Astfel, cuvintele sale ne oferă o imagine vie a copilăriei sale pline de aventuri și joacă în mijlocul naturii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *