Raisa a dispărut din fața casei și este de negăsit. Peste 100 de oameni o caută pe fetița de 2 ani

De asemenea, a fost activat Centrul Naţional de Analiză Date pentru verificarea imaginilor colectate de drone.

„La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Poliție al județului Dolj două echipe de salvatori din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj şi cel al Consiliului Judeţean Vâlcea se deplasează către zona Breasta-Craiova pentru a se alătura echipelor de căutare angrenate în căutare unui copil de 2,5 ani dispărut de acasă”, a transmis, luni seară, Salvamont România.

Sursa citată a precizat că salvamontiştii vor căuta cu ajutorul dronelor cu termoviziune şi echipamentelor de vizionare cu infraroşii.

„De asemenea, a fost activat Centrul Naţional de Analiză Date Salvamont-Vodafone de la Târgu Jiu pentru analiza cu programul SARUAV bazat pe inteligență artificială a imaginilor colectate de drone”, a mai transmis sursa citată.

Stan Raisa Maria Nicoleta, în vârstă de doi ani şi jumătate, este căutată de poliţiştii din Dolj după ce a dispărut, luni, în jurul prânzului, din faţa locuinţei, unde se juca cu mai mulţi copii. Micuţa este căutată de peste o sută de persoane, fiind folosit şi un elicopter SMURD. Totodată, poliţiştii fac apel ca persoanele care au informaţii utile să anunţe autorităţile.

Copila are o înălţime de 100 de centimetri, o greutate de 12-14 kilograme, ochii căprui, părul şaten, scurt, ondulat.

La momentul plecării, ea purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru şi era desculţă.

Poliţiştii au precizat că fetiţa se juca în faţa curţii cu alţi copii, iar la un moment dat părinţii au observat că aceasta lipseşte.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *