Sora Lui Culiță Sterp Îi Răspunde Marei Bănică: „Ca Să Vorbești Așa, Trebuie Să Fii Ultima… Să Nu Spun Ce. Să Îți Fie Rușine”

### Confruntarea între Geta Sterp și Mara Bănică: Replici Aprinse pe Facebook

Geta, sora lui Culiță Sterp, nu a putut să stea deoparte și i-a răspuns vehement Marei Bănică! Cunoscuta jurnalistă a lansat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care a adus acuzații dure la adresa familiei Sterp, sugerând că aceștia ar fi fost implicați în tratamente inumane aplicate unor oameni. Sora artistului a reacționat imediat și a aruncat foc pe postările jurnalistei.

Recent, pe rețelele de socializare, Mara Bănică a postat un mesaj în care a exprimat susținerea sa pentru Zanni în cadrul emisiunii „Survivor All Stars”, menționând că nu va susține niciodată familia Sterp. Ea a prezentat o imagine sumbră a Sterpilor, relatând întâmplări de o cruditate greu de imaginat, pretinzând că mulți oameni ar fi fost supuși unor abuzuri severe.

„De ce nu voi susține Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am întâlnit oameni care au fost supuși unor tratamente inumane din partea acestei familii, fiind bătuți, neplătiți, umiliți și tratați cu cruzime. Când acești oameni au reușit să scape din iadul prin care au trecut, au venit să împărtășească aceste experiențe, fiind marcați pe viață. Este incredibil cum membrii acestei familii au tratat nu doar animale, ci și oameni.

Am văzut-o pe mama Sterpilor la Măruță. Faptul că pare amuzantă prin accentul ei simpatic și zâmbetul larg nu îi acordă nicio circumstanță atunci când este vorba despre cruzimea cu care au fost tratați alții. Eu susțin în totalitate ceea ce spun și sunt convinsă de veridicitatea afirmațiilor mele”, a declarat Mara Bănică în mesajul postat pe pagina ei de Facebook.

Geta Sterp, sora lui Culiță, a răspuns imediat, aducând critici aspre jurnalistei și subliniind că familia ei nu a fost niciodată implicată în asemenea practici inumane. Ea a sugerat că vor lua măsuri legale împotriva acuzațiilor aduse și a promis o confruntare în instanță:

„Ar trebui să-ți fie rușine pentru ceea ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, din mediul rural, cu credință în Dumnezeu! Dar pentru minciunile pe care le-ai răspândit aici, vei fi acționată în instanță! Este adevărat că nu o susții pe Zanni, dar nu are nevoie de sprijinul tău, având alți susținători. Totuși, atitudinea ta este complet deplasată și lipsită de respect. Dar vom avea ocazia să ne confruntăm curând, nu-ți fă griji, Mara Bănică!

Nu am bătut niciodată joc de nimeni, de aceea Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate și multe altele! Dar vei vedea consecințele propriilor tale minciuni abjecte! Această situație nu va rămâne așa, îți garantez, ‘doamnă distinsă’”, a replicat Geta Sterp la postarea Marei Bănică pe Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *