La doar 98 de ani s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grija de fiul ei in varsta de 80 de ani. Mama tot mama ramane.

Iubirea unei mame pentru copilul ei este mai puternică decât orice şi nu ţine cont de absolut nimic, iar povestea Adei confirmă din nou acest lucru.

La 98 de ani, Ada Keating s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grijă de cel mai mare fiu al său,

Tom, în vârstă de 80 de ani, iar cei doi se înţeleg de minune! Ada şi soţul ei au împreună 4 copii, Tom, Barbara, Margi şi Janet.
Tom a lucrat ca şi zugrav şi designer de interior, iar la câţiva ani după ce a ieşit la pensie s-a mutat la acest azil pentru că avea nevoie îngrijire specială.

Ada nu a putut fi indiferentă, ştiind că fiul ei are nevoie de ea şi astfel s-a mutat împreună cu el, iar relaţia lor este mai frumoasă ca niciodată. Mama tot mamă rămăne, indiferent de vârstă!

Bonus:

Camera de baie are doar 3-5 m²? Nu vă faceți griji.
Cele mai reușite idei de amenajare. O baie mică nu e o sentință.
Dacă întrebuințați suprafața utilă în sus și folosiți fantezia, veți obține o baie foarte interesantă, în care totul se va afla la locul lui și vasul de toaletă, și baia (duș), și chiuveta, și mașina de spălat, chiar și tava pentru pisică.

Dulapurile încorporate, un sistem de depozitare bine gândit și instalațiile sanitare de mărimi departe de cele standarde toate vor fi utile. Inspirați-vă din aceste 25 de idei pentru a începe reparația în propria baie! Mult spor!

O baie mică nu e o sentință. Dacă întrebuințați suprafața utilă în sus și folosiți fantezia, veți obține o baie foarte interesantă,

în care totul se va afla la locul lui: și vasul de toaletă, și baia (duș), și chiuveta, și mașina de spălat, chiar și tava pentru pisică.
Dulapurile încorporate, un sistem de depozitare bine gândit și instalațiile sanitare de mărimi departe de cele standarde toate vor fi utile. Inspirați-vă din aceste 25 de idei pentru a începe reparația în propria baie!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *