Doar o linguriță luată în fiecare zi va face minuni!

Această rețetă creează un tonic matinal gustos și simplu, combinând calitățile puternice ale usturoiului, ghimbirului, cepei, sucului de lămâie și mierii.

Tehnică:

Apreciază-l! (Cam 1 linguriță fiecare) Aici, usturoiul și ghimbirul proaspete sunt actorii principali. Rade-le fin pentru a elibera ingredientele lor benefice pentru sănătate. Tăiați Tăiați! (aproximativ 1 linguriță) – Taie grosolan puțină ceapă. Soarele Condensat într-o Sticlă! (Aproximativ 1 linguriță) – Pentru o creștere tartă de vitamina C, stoarce puțin suc proaspăt de lămâie. Îmbunătățiți Oferta! (Aproximativ 1 linguriță) – Pentru a adăuga dulceață și o mică cantitate de putere antibacteriană, adăugați o linguriță de miere crudă. Amestecați Totul! – Amestecați toate ingredientele împreună într-o linguriță mică sau într-un pahar de shot.

Cum se prepară:

  • O linguriță de ghimbir fin mărunțit
  • O linguriță de usturoi fin mărunțit
  • O linguriță de ceapă fin tăiată
  • O linguriță de suc proaspăt stors de lămâie
  • O linguriță de miere nerafinată

Consumându-l în fiecare zi: Ia această amestecare picantă dimineața pe stomacul gol pentru o stimulare suplimentară a sistemului imunitar.

Atenție: Nu este recomandat pentru sugari sub un an, femeile însărcinate sau care alăptează sau oricine este alergic la unul dintre componentele acestuia.

Bucură-te de avantajele! Pentru a începe ziua în mod corespunzător, această mică combinație picantă are o notă de dulceață, calități antiinflamatorii și antioxidanți.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *