Maria Dragomiroiu Spunea: “După 40 De Ani De Muncă, Am 1.200 Lei. Cum Aş Putea Să Trăiesc Eu Cu Aceşti Bani?” Florin Piersic Nu Se Plânge. Ce Pensie Primește Marele Actor, După O Viață Petrecută Pe Scenă

### Florin Piersic: O Legendă a Scenei Românești și Marea Provocare a Pensiei Sale

Florin Piersic, numele care strălucește în peisajul cultural românesc, este o figură adorată de public, recunoscută pentru contribuțiile sale impresionante la teatru și film. Cu toate acestea, un subiect de dezbatere care a stârnit interesul mulțimii este pensia modestă pe care o primește acest mare actor.

Conform informațiilor furnizate de Click!, Florin Piersic ar primi o pensie lunară de 2.000 de lei. Deși acest cuantum este deasupra mediei naționale, având în vedere prestigiul și influența sa în industria artistică, unii consideră că remunerația este subevaluată pentru un talent de talia lui Florin Piersic. Cu toate acestea, actorul însuși nu se plânge, evidențiind că deține trei locuințe, inclusiv o casă de vacanță în frumosul județ Cluj.

La vârsta venerabilă de 84 de ani, Florin Piersic continuă să fascineze cu vitalitatea sa și cu dorința sa de a trăi la intensitate maximă. Deși au circulat zvonuri legate de problemele sale de sănătate, actorul le-a respins cu fermitate, afirmând că se bucură de o sănătate de fier și că își menține activitatea fizică, în special înotul, în centrul rutinei sale.

„S-au spus tot felul de lucruri, că aș fi avut probleme de sănătate, că arăt rău. Dacă eu sunt considerat o apariție de groază, vă pot arăta eu un coleg de-al meu care să vă ridice părul de pe cap. Eu mă țin tare să nu cad. Sunt într-o formă excepțională, sunt atât de sănătos. Nu văd motivul acestor speculații. Sper ca la vârsta de 84 de ani să fiți la fel de bine și să arătați la fel de bine ca mine. Sunt activ, îmi place să înot, să mă plimb, să mă bucur de viață. Chiar dacă nu mai joc fotbal, îmi place să fiu prezent la meciuri”, a transmis Florin Piersic, exprimându-și indignarea la postul Antena Stars.

### O Manifestare de Determinare și Grăire împotriva Speculațiilor

Cu aceste cuvinte pline de forță, Florin Piersic subliniază că rămâne un exemplu viu al vitalității și pasiunii pentru viață. Contracarând speculațiile care au înconjurat starea sa de sănătate, el ridică un steag de determinare și optimism pentru toți cei care îi urmăresc cariera și parcursul de viață.

În timp ce discuțiile despre pensia sa modestă pot continua, este clar că Florin Piersic strălucește nu doar ca un gigant al artei românești, ci și ca un exemplu de perseverență și vigoare în fața provocărilor vieții.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *