Oana Lis A Moștenit Toată Averea Lui Viorel Lis! Despre Ce Sumă Este Vorba: Fostul Primar Al Capitalei Își Dorește Ca Oana Să Devină Mamă: ”Să Nu Rămână Singură”

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, reflectează tot mai mult asupra trecerii sale din această lume și își face planuri pentru viitorul celor dragi, în special pentru soția sa, Oana Lis. Fostul primar al Capitalei și-a exprimat dorința de a-i lăsa soției sale întreaga sa moștenire și își dorește ca ea să devină mamă, pentru a nu fi singură după plecarea sa.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Viorel Lis a împărtășit că atunci când va părăsi această lume, intenționează să îi lase soției sale, Oanei, tot ce deține. Gândul la acea zi îl preocupă tot mai mult pe fostul edil al Capitalei, iar dorința sa principală este ca Oana să nu fie nevoită să ducă o viață grea după plecarea sa.

El a subliniat că își dorește ca soția sa să aibă parte de bucuria de a deveni mamă, așa cum și-a dorit mereu, și pe care au încercat să o îndeplinească împreună de ceva timp prin adopție.

Chiar dacă, în vârstă sa înaintată, apariția unui copil nu îi aduce nimic nou, pentru Viorel Lis este o prioritate să facă fericită pe Oana Lis.

“Asta este plăcerea ei și îmi doresc, de asemenea, ca, dacă nu am avut copii, să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, este prea târziu”, a explicat Viorel Lis în cadrul interviului acordat Antena Stars.

Fostul primar al Bucureștiului este profund recunoscător pentru sprijinul necondiționat oferit de Oana Lis de-a lungul anilor și crede că, fără ea, nu ar fi reușit să depășească numeroasele provocări cu care s-a confruntat. Consideră că soția sa este singura persoană care i-a fost alături cu adevărat în momentele dificile și înțelege acum cât de mult suflet și dedicație a investit în relația lor.

“N-am fi crezut niciodată că va avea un asemenea suflet mare, dar înțeleg acum că este pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat aproape de mine. Aceasta înseamnă enorm pentru mine, pentru că, chiar dacă am stat mult timp în pat și m-am recuperat, faptul că Oana a fost mereu alături de mine mă face să mă simt excelent, căci îmi oferă puterea necesară pentru a depăși momentele dificile”, a adăugat Viorel Lis în cadrul interviului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *