BISCUIȚI CU UNT

INGREDIENTE:

  • 3 căni de făină de grâu obișnuită
  • 185g unt la temperatura camerei
  • ¼ cană lapte
  • 1 ou
  • 1½ cană zahăr pudră
  • ¼ linguriță sare
  • 2 lingurițe extract de vanilie

METODĂ:

  1. Într-un bol mare, cerni împreună făina și sarea, amesteci și dai deoparte.
  2. Într-un alt bol, bate untul și zahărul pudră până devine palid și cremos.
  3. Adaugă un ou și bate timp de aproximativ 3 minute.
  4. Adaugă laptele și extractul de vanilie și amestecă.
  5. Adaugă treptat făina la amestecul de unt și amestecă bine.
  6. Pune aluatul în pungi de înghețată cu diferite duze.
  7. Stoarce aluatul pe o tavă de copt unsă și tapetată.
  8. Pune tava în frigider și las-o să se răcească timp de 30 de minute (biscuiții nu își vor pierde forma în timpul coacerii).
  9. Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C până devin aurii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *