Cum Arată Apartamentul De Lux Al Gabrielei Lucuțar. Regina Întunericului Se Judecă Pe Averea De Aproape 3 Milioane De Euro Cu Fostul Soț

Gabriela Lucuțar, devenită o adevărată celebritate după asocierea cu Anamaria Prodan, deține un apartament de lux de-a dreptul impresionant. În această perioadă se află în proces de divorț și de împărțire a averii ce ajunge până 2,7 milioane de euro

Gabriela Lucuţar, supranumită şi Regina Înturnericului, a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul mamei sale, în 2022. Aceasta deţine o firmă de pompe funebre şi organizează înmormântări şi parastase, de aici derivând și porecla sa.

Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar

Nonconformista afaceristă deţine un apartament de lux de-a dreptul impresionant unde locuieşte cu cei trei copii, dar şi cu fostul partener. De asemenea, ea mai are și sume importante în conturi, după mulții ani de muncă și după partajarea averii de 2,7 milioane de euro cu fostul soț.

Cea supranumită Regina Întunericului are o locuinţă în apropierea Bisericii Silvestru, în zona Cartierului Armenesc, pe care a achiziţionat-o în urmă cu aproape 10 ani. Potrivit spuselor ei, amenajarea apartamentului a durat foarte mult, fiind nevoită să apeleze şi la ajutorul unui arhitect. Living-ul are o suprafaţă de de 73 de m pătraţi, iar întreaga locuinţă are 180 de m pătraţi.

După 20 de ani de mariaj, Gabriela Lucuţar a decis să divorţeze de soţul ei, Romeo Constantin Lucuţar. Regina Întunericului şi-a dat în judecată fostul partener şi a cerut atât custodia celor trei copii, cât şi împărţirea bunurilor, lucru pe care şi bărbatul l-a făcut. Argumentul invocat de acesta pentru partaj a fost că el este victima, de fapt, astfel că magistraţii ar fi acceptat cererea bărbatului cu condiţia să plătească taxa de timbru aferentă în valoare de peste 28.000 de euro.

Recent, Gabriela Lucuţar a fost invitată în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”, în care a dezvăluit de ce a hotărî să divorțeze. Regina Întunericului a mărturisit că a reflectat la divorţ mult timp înainte de a lua o decizie finală, mai ales că odată cu despărţirea va pierde și 70% din afacerile sale.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”, a spus Gabriela Lucuţar în podcastul.

Gabriela Lucuţar a reușit să își construiască un adevărat imperiu de pe urma suferinței oamenilor, oricât de dur ar suna acest lucru. Ea a organizat ca la carte înmormântările unor mari personalități, printre care Ionela Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichisaenu sau Mioara Roman. Și deși ea susține că ceea ce face nu se rezumă la bani, de-a lungul timpului a ajuns să strângă circa 2,7 milioane de euro, avere pe care acum este nevoită să o împartă cu bărbatul de care divorţează după 20 de ani de căsnicie.

„Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire și am sacrificat absolut tot.(…) Nu am avut de 18 ani de zile sărbători. Nu am avut vacanțe. Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire. Am sacrificat absolut tot. Nici nu pot să îl numesc sacrificiu, ci o binecuvântare. Ca să lucrezi în domeniul meu și să lucrezi cu atâta dăruire și să faci lucrurile să iasă perfect, pentru că sunt o perfecționistă și foarte atentă la detalii. Vreau ca omul care apelează la serviciile mele să fie foarte mulțumit. Dacă eu sunt mulțumită, el e mulțumit. Pentru asta am sacrificat, dar nu din prisma banilor”, a mai spus Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului lui Niculescu.

Gabriela Lucuțar a renunțat la numele soțului după divorț și a dezvăluit că, în urma despărțirii, copiii au rămas la ea. De altfel, Regina întunericului a menționat că, de acum, numele ei este Gabriela Badea.

„Am divorțat deja. După 20 de ani, drumurile noastre s-au despărțit, după ce am ajuns la concluzia că ceea ce înțelegem prin familie diferă prea mult. Lângă o femeie puternică poate fi doar un bărbat la fel de puternic. Nu a fost cazul la noi în familie, din păcate. S-a terminat și partajul, am rămas cu copiii. Ne vom respecta în continuare. Acum mă cheamă Gabriela Badea, nu mai sunt Lucuțar, am renunțat la numele lui”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru Fanatik.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *