Incredibil! Gestul golănesc făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cuZanni în finala Survivor All Stars

Zannidache și-a adjudecat locul în marea finală Survivor All Stars 2024! Finalistul s-a luptat cu Iancu Sterp, iar cel din urmă a pierdut. Fostul câștigător al sezonului 2 Survivor este primul care s-a calificat în ultima etapă a competiției de la Pro TV. După ce a pierdut în fața lui Zanni, Iancu s-a enervat teribil și a avut o ieșire golănească. Fostul războinic a distrus tot ce i-a stat în cale și a recurs la un gest revoltător chiar în timp ce era filmat!

Zanni este primul finalist care și-a ocupat locul în marea finală Survivor All Stars 2024! Fostul faimos a câștigat detașat lupta contra lui Iancu Sterp, iar cel din urmă a avut o ieșire nervoasă. Nu s-a putut abține și și-a ieșit din fire, uitând de camerele de filmat. Pentru că a ajuns la mâna publicului, Iancu s-a enervat teribil și a distrus tot ce i-a stat în cale. A aruncat cu multe vorbe urâte, iar la un moment dat a recurs la un gest golănesc: a scuipat fără să se gândească că totul este dat la TV!

Gestul golănesc făcut de Iancu Sterp pe micile ecrane /Foto: Captură Video Pro TV

Cum și-a motivat Iancu Sterp reacția nervoasă din timpul finalei Survivor All Stars 2024

Mai mult decât atât, a luat anumite obiecte de decor și le-a aruncat direct pe foc. Întreaga scenă a fost difuzată pe micile ecrane și s-a desfășurat chiar sub ochii prezentatorului TV și a celorlați doi concurenți, Zanni și Andrei Ciobanu.

Acesta a încercat să-și motiveze reacția și a recunoscut, în văzul lumii, că s-a simțit de multe ori nervos de-a lungul emisiunii, însă nu a dorit să dea frâu sentimentelor de furie. După reacția revoltătoare din ultima ediție a competiției de la Pro TV, Iancu a dezvăluit că se simte liniștit și mult mai calm.

„Am încheiat jocul foarte nervos, cum n-am fost tot sezonul. Mi-am dat seama că trebuie să mă enervez mai des, că mă simt fericit și eliberat. De multe ori am vrut să sparg o bancă și de multe ori m-am abținut m-am calmat. (…) Așa a fost tot sezonul cu suișuri, cu coborâșuri. Zanni este adversarul meu consacrat, un om periculos, mai ales pe traseu. Mi-am făcut treaba cum am putut mai bine, cu Dumnezeu înainte, ce o fi, o fi”, a ținut să spună Iancu Sterp, după reacția nervoasă dată pe micile ecrane.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *