Păstrează această bunătate de prăjitură cu fructe – Este pufoasă, fragedă și deliciosă
Ingrediente pentru blat:
- 200 g unt la temperatura camerei
- 250 g zahăr
- 250 g lapte
- 4 ouă
- 420 g făină de grâu
- 16 g praf de copt
- 15 g cacao
- 350 g cireșe fără sâmburi
Mod de preparare:
- Prepararea aluatului:
- Mixează untul cu zahărul până devine spumos.
- Adaugă treptat ouăle și continuă să amesteci.
- Adaugă făina amestecată cu praful de copt și laptele, alternând.
- Întinderea aluatului:
- Întinde aproximativ jumătate din aluat uniform în tava de 40 cm x 30 cm.
- În restul aluatului, adaugă cacao și amestecă.
- Întinde uniform aluatul cu cacao peste cel simplu.
- Presară cireșele deasupra.
- Coacerea:
- Coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 35 de minute.
- Lasă să se răcească și apoi presară cu zahăr pudră.