Păstrează această bunătate de prăjitură cu fructe – Este pufoasă, fragedă și deliciosă

Ingrediente pentru blat:

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 250 g zahăr
  • 250 g lapte
  • 4 ouă
  • 420 g făină de grâu
  • 16 g praf de copt
  • 15 g cacao
  • 350 g cireșe fără sâmburi

Mod de preparare:

  1. Prepararea aluatului:
    • Mixează untul cu zahărul până devine spumos.
    • Adaugă treptat ouăle și continuă să amesteci.
    • Adaugă făina amestecată cu praful de copt și laptele, alternând.
  2. Întinderea aluatului:
    • Întinde aproximativ jumătate din aluat uniform în tava de 40 cm x 30 cm.
    • În restul aluatului, adaugă cacao și amestecă.
    • Întinde uniform aluatul cu cacao peste cel simplu.
    • Presară cireșele deasupra.
  3. Coacerea:
    • Coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 35 de minute.
    • Lasă să se răcească și apoi presară cu zahăr pudră.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *