„BĂNICĂ NU M-A AJUTAT SĂ INTRU LA FACULTATE, NU M-A INTRODUS ÎNTR-O CASĂ DE DISCURI ȘI NU A DAT NICIUN TELEFON PENTRU MINE.”

Radu Ștefan Bănică, un tânăr talentat în vârstă de 22 de ani, a reușit să-și clădească o carieră muzicală de succes, cucerind inimile publicului cu talentul său incontestabil. Recent, el a lansat piesa “Samsara” alături de Juno, demonstrând încă o dată versatilitatea și originalitatea sa artistică. Invitat la emisiunea “Play IT” moderată de Bianca Iordache pe Kanal D2, Radu a împărtășit din experiențele și perspectivele sale referitoare la cariera sa în muzică.

Chiar dacă este fiul celebrului artist Ștefan Bănică, Radu a ales să-și construiască propriul renume în industria muzicală, fără să se folosească de statutul tatălui său. El subliniază că părinții săi au avut un mod diferit de a-l crește, iar el nu a resimțit niciodată că acest lucru ar fi o povară sau o piedică în calea sa.

“Nu am purtat niciodată resentimente că sunt fiul lui Bănică. Am acceptat de mic această realitate și nu am așteptat niciun fel de favoritism din partea nimănui. Trebuie să înțelegem că cardul de identitate al tatălui meu nu este și cardul meu. Ei m-au crescut într-un mod diferit, dar constructiv. Au existat momente de presiune și așteptări, însă am învățat să nu mă simt obligat să urmez calea lor în totalitate. Nu m-a băgat Bănică în facultate sau într-o casă de discuri. Nu a făcut nicio intervenție pentru a-mi ușura drumul în industria muzicală și consider că este un lucru benefic.”, a declarat Radu Ștefan Bănică în cadrul emisiunii “Play IT”.

Artistul recunoaște că există anumite așteptări din partea publicului datorită statutului său de fiu al celebrului artist. Cu toate acestea, el subliniază că munca și talentul său sunt rezultatul propriilor eforturi și că este conștient de faptul că trebuie să-și câștige propria reputație în industria muzicală.

“A fost mereu amuzant să observ că unii oameni presupun că, datorită faptului că sunt fiul lui Ștefan Bănică, am moștenit automat tot talentul și experiența lui. Realitatea este că fiecare dintre noi trebuie să-și croiască propriul drum și să-și câștige propriul respect în industria muzicală. Nu pot fi judecat pe baza a ceea ce a realizat tatăl meu. Încerc să mă perfecționez în fiecare zi și să-mi construiesc propria identitate artistică.”, a adăugat el.

Întrebat despre așteptările legate de cariera sa și despre posibilitatea de a depăși renumele tatălui său în industria muzicală, Radu rămâne modest și încrezător în același timp.

“Bineînțeles că sper să reușesc să-mi depășesc propriile limite și să fiu mai bun în fiecare zi. Sunt conștient că am dreptul la greșeli și că procesul de învățare este continuu. Încerc să-mi urmez pasiunea și să-mi construiesc propria carieră în muzică, într-un mod autentic și original.”, a concluzionat el.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *