Veste Teribilă. Bianca Și Patrizia, Fetele Luate De Râu În Italia, Au Fost Găsite. Din Păcate N-Au Avut Nicio Șansă. Mama Patriziei A Simțit Drama

Corpurile Biancăi Doros și Patriziei Cormos, luate de apele din provincia Udine vineri, au fost găsite duminică, aproape de podul roman unde fuseseră văzute ultima dată. Salvatorii au încercat să le salveze coborând frânghii, însă fără succes.

Trupurile au fost găsite în apropierea locului unde fetele au fost văzute ultima dată. Experții presupun că moartea celor două tinere a survenit la scurt timp după ce au trecut pe sub pod, ieșind din câmpul vizual al celor de pe mal. Curentul puternic le-a tras, iar corpurile lor, poate deja fără viață din cauza temperaturii scăzute, s-au încurcat în vegetație.

Duminică, nivelul apei a scăzut semnificativ, revenind la normal, iar cadavrele au ieșit la suprafață. Familiile victimelor au fost informate imediat după identificarea acestora.

Cele două trupuri au fost găsite pe malurile râului Natisone, unul la 700 de metri de albia râului și celălalt la aproximativ un kilometru distanță.

Operațiunile de recuperare sunt în desfășurare. Bianca și Patrizia au fost identificate de pompieri și echipele de protecție civilă care au desfășurat căutări timp de trei zile.

Căutările continuă pentru a treia persoană dispărută, tânărul Cristian Molnar (25 de ani), român rezident în Austria, care se afla cu fetele înainte ca toți trei să fie luați de curenți.

Presa italiană continuă să publice declarațiile martorilor care au asistat neputincioși la dispariția tinerilor. De exemplu, șoferul autobuzului școlar municipal din Premariacco, care trecea pe podul roman, a declarat:

“Tinerii erau in panica, dar situatia nu era inca compromisa: doar cativa metri de apa ii desparteau de siguranta. Din pacate, erau nehotarati ce sa faca: cautau cel mai jos punct de unde puteau trece, dar s-au panicat. Eu am sunat imediat la politie.”

Ultimul videoclip, filmat vineri, ii arata pe cei trei imbratisandu-se disperat, ingroziti de raul care ii inconjura. Este o imagine sfasietoare, care, din pacate, ar putea inchide albumul foto al vietilor lui „Patry”, „Bia” si „Cristi”.

Mama Patriziei a presimtit drama?!

Inainte ca fiica ei sa fie gasita fara suflare, mama Patriziei facea declaratii sfasietoare. Femeia povestea ca Bianca si Cristi, prietenii fiicei sale, au venit in Italia in vizita si au invitat-o pe Patrizia sa se revada.

Pentru ca tanara era destul de obosita, mama ei a sfatuit-o sa ramana acasa, dar Patrizia nu a ascultat-o. Fata a plecat sa isi faca fotografii cu prietenii ei, dar nu s-a mai intors acasa.

“Au vizitat-o doi prieteni, o fata şi logodnicul ei care sta in Austria. Ea a avut un examen azi. Mi-a zis: lasa-ma sa ma duc, stam puţin impreuna şi facem nişte poze. Iar eu am sfatuit-o sa nu se duca pentru ca era obosita. Cu o seara inainte fusese şi la serviciu. Dar mi-a spus apoi: hai, nu te supara, lasa-ma sa ma duc. Şi uite aşa, intr-un final, i-am spus: du-te, draga mea”, a declarat mama Patriziei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *