George Simion, Liderul AUR, Demontează Zvonurile Despre Educația Sa: Rezultatele Impresionante De La Bacalaureat

În contextul în care numeroși oameni de stat sunt acuzați că nu dețin o diplomă de Bacalaureat sau că aceasta este falsă, George Simion, liderul AUR, a ținut să lămurească situația. Prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, politicianul a prezentat rezultatele sale la examenul de Bacalaureat.

Acesta a absolvit examenul în anul 2005, în cadrul căruia a susținut șase probe. La examenul oral de franceză și română, George Simion a obținut notele maxime, respectiv 10. De asemenea, la probele scrise, a primit calificative de 9 la română, 9.55 la istorie, 9.60 la engleză și nota maximă la proba de educație fizică. Simion a scos în evidență faptul că nu doar a absolvit examenul de Bacalaureat, dar a reușit să obțină rezultate deosebite.

În ultima perioadă, activitatea lui George Simion a fost în centrul atenției, iar faptul că a obținut rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat a crescut și mai mult interesul publicului. Atunci când a fost întrebat despre situația studiilor sale, Simion a declarat fără echivoc că deține o diplomă de Bacalaureat, precum și studii superioare și postuniversitare.

Cazul lui Simion vine în contrast cu cel al premierului Marcel Ciolacu, care a fost acuzat de Eugen Teodorovici că nu a terminat liceul și că a făcut uz de fals atunci când s-a înscris la facultate. Teodorovici a subliniat că Ciolacu nu și-a prezentat niciodată diploma de Bacalaureat publicului, lucru care a generat speculații și controverse.

Într-o perioadă în care societatea românească este marcată de numeroase scandaluri privind falsificarea diplomelor, afirmarea lui George Simion vine ca o gură de aer proaspăt și demonstrează că nu toți politicienii se ascund în spatele unor documente neclare. Dimpotrivă, Simion a decis să își afișeze rezultatele la Bacalaureat, demonstrând că a urmat un drum educațional corect și că are toate calificările necesare pentru a ocupa o poziție de conducere în cadrul statului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *