Rețeta unui preot german – Băutura Inimii se face din 3 ingrediente la îndemâna oricui

Această băutură cu usturoi și lămâie are capacitatea de a stimula sănătatea inimii, de a desfunda arterele și de a îmbunătăți circulația.

După cum știți, nivelul ridicat de colesterol este rezultatul acumulării de grăsime în artere și poate duce la boli cardiovasculare și la atac de inimă.

Ingrediente, mod de preparare, mod de administrare

5 lămâi, cu tot cu coajă
30 căței usturoi
1 L apă
Curățați usturoiul de coajă, spălați bine și tăiați lămâile (cu tot cu coajă) în bucățele. Adăugați cele două ingrediente în vasul blenderului, pulsați și adăugați apa. Amestecați, transferați într-o cratiță și puneți pe foc până dă în clocot. Amestecul nu se fierbe! Strecurați lichidul în sticle curate și depozitați în frigider.

Cum se ține cura?

Se recomandă câte un păhărel în fiecare zi, cu două ore înainte sau după masa principală, timp de 21 de zile. După o pauză de 7 zile, cura se poate relua.

Doar la nevoie, se poate repeta și a treia oară, tot după o perioadă de pauză de 7 zile. Se recomandă două astfel de cure pe an: primăvara și toamna.

Alicina conținută de usturoi este o substanță cu efect antibacterian. Reduce lipidele și ferește vasele de sânge de depuneri de grăsime.

Germaniul conținut de usturoi capturează radicalii liberi, ajutând astfel în tratamentul bolilor inflamatorii reumatice.

Vitamina C, vitaminele B și acidul folic din lămâie au o influență puternică asupra metabolismului.

Acest suc are capacitatea de a regenera întregul organism, făcând mai ușoară și confruntarea cu menopauza, îmbunătățind și auzul, văzut și luptând și împotriva paradentozei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *