Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Tragedia în care două tinere și-au pierdut viața și un al treilea este căutat în apele învolburate s-a petrecut Udine din Italia. Trei tineri din Satu Mare și-au pierdut viața după ce au fost luați de o viitură puternică pe râul Natisone. Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos 

Ce au descoperit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Cu puțin timp înainte de descoperirea cadavrelor, pompierii italieni au depistat telefonul Patriziei Cormos. Dispozitivul a oferit informații prețioase pentru echipele de salvare, operațiunile de localizare fiind întărite de utilizarea sistemului „Life Seeker”, care folosește o dronă pentru a identifica poziția celulară, chiar și atunci când telefonul este închis.

În telefonul Patriziei a fost găsit un mesaj SOS trimis la numărul de urgență 112, semn că cei trei erau disperați să supraviețuiască.

Cei trei tineri au sperat până în ultima clipă că vor fi salvați

Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au stat zeci de minute îmbrățișați, în speranța că vor fi salvați de pompieri, dar au murit în apele învolburate ale râului.

După mai bine de trei zile de căutări, trupurile neînsuflețite ale Patriziei și Biancăi au fost găsite de pompieri la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul unde au fost văzute ultima dată. În prezent, salvatorii depun eforturi colosale pentru a-l găsi pe Cristian Molnar, logodnicul Patriziei.

Patrizia Cormos avea 20 de ani și era studentă în al doilea an la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine. Locuia cu familia în Basaldella di Campoformido.

Bianca Doros, avea 23 de ani și venise în România cu doar câteva zile în urmă pentru a petrece o perioadă de timp cu părinții ei, care locuiesc la Udine.

Alături de ele se afla iubitul Biancăi, Cristian Casian Molnar, de 25 de ani. Acesta se afla în Italia după un sejur în Austria, la fratele său.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *