Anca Sigartău Și Dragoș, Iubirea Din Spatele Reflectoarelor: Povestea Unui Cuplu Solid În Viața Reală Și De Scenă

Actrița Anca Sigartău, faimoasă în serialul „Lia – Soția soțului meu”, a găsit liniștea în brațele celui de-al doilea soț, Dragoș. După un mariaj eșuat și un statut de mamă singură pentru trei copii, Anca a găsit în Dragoș suportul emoțional necesar pentru a traversa cu brio dificultățile vieții.

Povestea lor de iubire a început în fața teatrului Bulandra, după spectacolul „Unchiul Vanea”, unde s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, Luminița Gheorghiu. Din prietenii inițiali, cei doi au evoluat spre o relație profundă, Dragoș devenind stâlpul de stabilitate de care Anca avea nevoie.

„Mi-am dat seama că singurul om care ar fi putut să facă posibil un proiect de educație era Dragoș, pentru că era de departe unul dintre cei mai deștepți oameni cu care lucrasem. Într-o zi, mi-a atins mâna și acea atingere a fost cel mai frumos „te iubesc” din viața mea. Credeam că asta se întâmplă doar în povești,” își amintește Anca cu emoție.

Deși viața a adus-o în fața unor provocări majore, inclusiv un accident grav în Turcia, unde a fost aproape să-și piardă viața împreună cu cei trei copii, Anca a reușit să găsească în Dragoș forța necesară pentru a merge mai departe. „Era să murim; un tir a intrat frontal în mașina noastră. Numai Dumnezeu știe cum am supraviețuit,” rememorează actrița.

Relația cu Dragoș a adus stabilitate și armonie în viața familiei. Copiii săi, rezultat al primei căsnicii, îl consideră pe Dragoș nu doar ca pe un partener de viață pentru mama lor, ci și ca un mentor și un prieten de nădejde.

Anca și Dragoș au fost și nașii lui Vlad Gherman, la nunta acestuia cu Oana Moșneagu. Actrița a atras atenția cu o ținută elegantă și rafinată, potrivindu-se perfect cu atmosfera regală a evenimentului.

Cu toate obstacolele întâmpinate, Anca și Dragoș au reușit să construiască o viață frumoasă împreună, un parteneriat solid, bazat pe respect și înțelegere reciprocă, fiind o sursă de inspirație pentru toți cei din jur.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *