Ce I-A Spus Patrizia Mamei Sale Înainte Să Fie Luată De Viitură. Mama Tinerei Susține Că Fiica Ei Se Putea Salva: „A Așteptat-O Pe Bianca, Care Nu Știa Să Înoate”

În urmă cu aproximativ o săptămână, trei tineri români au fost luați de viitură în Italia. Patrizia și Bianca au fost găsite fără viață, în timp ce Cristian este în continuare căutat de autorități. Părinții celor două tinere se pregătesc acum de înmormântare.

Mama Patriziei face dezvăluiri șocante

Mihaela Cormos, mama Patriziei, crede că fiica ei ar fi avut șanse să supraviețuiască, dar a ales să rămână alături de prietena ei, Bianca, care nu știa să înoate.

Această decizie de a-și sprijini prietena le-a costat viața pe amândouă.

„ Știa să înoate. A așteptat-o ​​pe Bianca, care nu știa să înoate ”, a mărturisit mama Patriziei, conform stiridiaspora.ro.

Bianca și Patrizia, cele două prietene care și-au pierdut viața vinerea trecută în râul Natisone, în comuna Premariacco din Udine, au fost găsite după două zile de căutări. Trupurile lor vor fi repatriate pentru înmormântare, în timp ce Cristian Molnar este în continuare de negăsit.

Mama Patriziei dă vina pe autorități

Mama Patriziei este profund marcată de pierderea fiicei sale și exprimă o furie neînțeleasă față de întârzierea intervenției pompierilor, care, în opinia ei, ar fi putut face diferența între viață și moarte. Într-un interviu emoționant, ea a subliniat cu amărăciune că fiecare minut conta în acea situație critică și că fiecare clipă de întârziere a fost un preț prea mare plătit pentru viața Patriziei, notează știrileprotv.ro.

„Mi-aș fi dorit să nu fi murit degeaba, poate devenim mai pregătiți să salvăm oameni, cu mai puține autorizații în cazul intervențiilor urgente, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Era o fată foarte bună, eram mândri de ea, era bucuria noastră. Îmi scria în fiecare zi „mamă, te iubesc” pe WhatsApp, mă întreba mereu dacă are voie să facă lucruri: „Mamă, am aproape 21 de ani, pot să mă duc la o cafea? ”, a povestit ea, potrivit sursei menționate anterior.

În seara precedentă tragediei, cele două au petrecut ore întregi discutând până târziu în noapte, până aproape de ora 02:00 dimineața, iar dimineață, Patrizia a plecat la examen.

După examen, tânăra și-a întrebat mama dacă poate merge la lac. Acesta a fost ultimul schimb de mesaje dintre cele două.

„I-am spus că nu, apoi i-am spus bine, mi-a explicat că vrea sa facă o plimbare, niște fotografii și apoi va merge să doarmă”, a dezvăluit mama ei.

Potrivit știrileprotv.ro, femeia a mărturisit că a refuzat să privească videoclipurile șocante de pe internet care arată eforturile disperate de salvare a celor trei tineri. În schimb, a admis că a văzut doar fotografia tulburătoare în care cei doi prieteni, Patrizia și Bianca, apar îmbrățișați, o imagine care a rămas întipărită adânc în memoria ei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *