Ionica Adriana, actrița româncă care a crescut într-un orfelinat din Cluj-Napoca, a fost adoptată de o familie din Anglia la vârsta de 2 ani și jumătate

În prezent, artista este cunoscută pentru rolurile sale în diferite producții de teatru și film.

Ionica s-a născut în octombrie 1988, dintr-o mamă adolescentă care a decis să o lase în grija unui orfelinat din lipsă de posibilități financiare. După ce a petrecut primii ani de viață în condiții precare, a fost adoptată de familia Calvert, originară din North Yorkshire, Anglia.

Cindy și Anthony Calvert, părinții adoptivi ai actriței, au luat decizia de a adopta un copil după mai multe încercări eșuate de a concepe prin fertilizare in vitro. Aflând despre situația copiilor din orfelinatele din România printr-un documentar BBC, au contactat Ambasada României din Anglia pentru a începe procedurile de adopție. Ionica a fost aleasă datorită energiei și zâmbetului ei, în ciuda condițiilor dificile în care trăia.

„Am fost atrași de zâmbetul ei, de fericirea de pe chipul ei, de energia pe care o avea sărind în pat, încercând să ne atragă atenția”, a declarat Cindy pentru Daily Mail.

În Anglia, Ionica a avut o viață normală, absolvind Școala East 15 Acting, parte a Universității Essex. În prezent, actrița este cunoscută pentru rolul Prințesei Jasmine din piesa de teatru „Aladdin”, dar și pentru participarea la diverse emisiuni și filme, precum „All Together Now”, „Spirital Phantoma”, „The Syndicate” sau „Humbly Selfish”.

Ionica mai are două surori, Angela și Karina, ambele născute din mama sa biologică, Valentina. Angela a fost adoptată de un cuplu american, iar Karina trăiește în Sicilia, unde Valentina s-a stabilit. Ionica a avut ocazia să-și întâlnească mama biologică și surorile în aprilie 2020, când a călătorit în Sicilia.

În pofida drumului său dificil, Ionica a reușit să se impună în lumea teatrului și a filmului, fiind o sursă de inspirație pentru mulți. În ciuda succesului, artista nu a uitat niciodată de unde a plecat și își folosește experiența pentru a inspira pe alții.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *