Cine Este Bogdan, Tânărul Șofer Care A Murit, După Ce A Lovit Frontal O Cisternă Cu Benzină, În Brăila. Mesaj Sfâșietor: „O Să Te Iubesc O Viață”

Cine este Bogdan, tânărul care a avut parte de un sfârșit tragic între localitățile Lacu Sărat și Silistraru. Șoferul a murit, după ce a lovit frontal o cisternă cu benzină în Brăila. Apropiații sunt devastați de durere.

Miercuri, pe DN 22B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru, a avut loc un accident grav de circulație în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu benzină și un autoturism. Ambele vehicule au luat foc în urma coliziunii, a anunțat ISU Brăila.

Cine este șoferul care a murit în Brăila

Tragedia s-a petrecut din cauza unei depășiri neregulamentare efectuate de șoferul autoturismului, Bogdan. Impactul a fost atât de violent încât a declanșat instantaneu un incendiu, șoferul fiind găsit carbonizat în mașină de către pompieri.

Un accident rutier s-a produs între o autocisternă încărcată cu benzină şi un autoturism, urmat de incendiu la ambele autovehicule, pe DN 22B, între localităţile Lacu Sărat şi Silistraru. Posibil o persoană încarcerată”, a transmis ISU Brăila.

Pe rețelele de socializare a fost postat un mesaj de adio în memoria tânărului Bogdan. Apropiații sunt sfâșiați de durere din cauza pierderii.

„O să te iubesc o viață și încă o zi, îngerașul meu frumos. Vreau să ai grijă de tine și îți doresc doar să fii bine acolo sus”, este mesajul transmis pe Facebook în amintirea lui Bogdan.

Accidentul a fost tragic

Accidentul a fost extrem de tragic, după ce Bogdan a încercat să depășească un alt vehicul, dar nu a reușit să revină pe banda sa de circulație, lovind frontal cisterna plină cu benzină. În urma impactului puternic, autoturismul a fost cuprins imediat de flăcări, șoferul pierzându-și viața în mod îngrozitor.

”În urmă cu puţin timp, pe DN 2B, între localitatea Lacu-Sărat şi Silistraru a avut loc un impact între o cisternă şi un autovehicul. În urma impactului ambele vehicule au luat foc. În prezent traficul rutier este blocat în totalitate”, a mai transmis IPJ Brăila.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *