Anca Dumitra radiază de fericire în timpul sarcinii: Vedeta impresionează cu un selfie încântător pe rețelele sociale

Actrița Anca Dumitra, cunoscută pentru rolurile sale din teatru și televiziune, așteaptă un copil, potrivit unui anunț făcut la finalul lunii aprilie. Vedeta a surprins admiratorii cu un selfie pe rețelele de socializare, arătându-se într-o formă excelentă în perioada sarcinii.

Până în prezent, ea nu a dezvăluit sexul copilului, însă a declarat că așteaptă cu nerăbdare sosirea bebelușului în viața ei. Presupunerile fanilor indică faptul că nașterea este așteptată pentru începutul lunii septembrie.

Într-una din rarele sale declarații recente, Anca Dumitra a mărturisit pentru fanatik.ro: „Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați. Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”.

Actrița este cunoscută pentru caracterul său discret, evitând evenimentele mondene și postările frecvente pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, recentul selfie a fost primit cu entuziasm de fani, aceștia complimentând-o pentru frumusețea sa. Un fan a comentat într-o postare recentă: “Doamne, cât de frumoasă ești!”.

Deși are o carieră de succes și este cunoscută de milioane de oameni, Anca Dumitra preferă să păstreze aspectele personale ale vieții sale în sfera privată. A respectat și dorința soțului ei, care nu este o persoană publică, de a sta în umbră.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *