Cum arată mormântul Denisei Răducu la aproape 7 ani de la moartea artistei. Detaliul care i-a revoltat pe internauți

Cum arată, în prezent, mormântul Denisei Răducu. Detaliul de la locul de veci al artistei care a stârnit un val de reacții în rândul fanilor.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Din păcate, aceasta s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. Acum, la 7 ani de la moartea sa, mormântul artistei continuă să creeze controverse în rândul internauților.

Au trecut 7 ani de la moartea Denisei Răducu

Amintirea Denisei Răducu continuă să fie vie în memoria fanilor care au iubit-o și care i-au ascultat muzica. Din păcate, îndrăgita artistă s-a stins din viață mult prea devreme, după ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală grea.

Denisa Răducu a murit în urmă cu 7 ani. În continuare, cei care au cunoscut-o îi simt lipsa și recunosc că moartea sa a lăsat un gol în inimile tuturor. Pentru a-și mai alina suferința, fanii ei trec constant pe la mormântul său.

Denisa a fost foarte iubită, iar acum, la 7 ani de la moartea sa, la mormântul artistei se află flori și lumânări. De obicei, cei care trec să îi lase un mic omagiu fie au cunoscut-o, fie i-au ascultat muzica.

Cum arată, în prezent, locul de veci al Denisei Răducu

O utilizatoare TikTok a surprins câteva cadre de la mormântul artistei în care s-a putut observa faptul că nu era nicio lumânare aprinsă. Asta i-a revoltat destul de mult pe fanii Denisei, care știau că mormântul este vizitat constant de cineva care are grijă ca lumânările să fie aprinse.

De data asta, se pare că nu ardea nici măcar o lumânare la locul de veci al artistei. Familia Denisei Răducu trece mereu pe la mormântul artistei, așa că cei din online nu și-au putut explica de ce a fost posibil un asemenea lucru.

Așa cum era de așteptat, filmarea de la mormântul Denisei Răducu i-a împărțit pe fani în două tabere. Unii sunt de părere că așa ceva este inadmisibil, mai ales că rudele Denisei se află foarte aproape de cimitir.

”Când a murit toți o plângeau, acum au uitat-o…”, ”Mama ei spune că merge zilnic la ea. Cum nu are lumânare?!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Alții sunt de părere că este un caz izolat. Mama artistei a lipsit de la mormântul fiicei sale din cauza unor probleme de sănătate. Femeia trece zilnic pe la locul de veci al artistei, dar, pentru că a fost internată, nu a mai putut face asta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *