EMMA, FIICA LUI ILIE NĂSTASE ȘI A AMALIEI, A FOST ADMISĂ LA FACULTATEA UNDE AU STUDIAT PRINȚUL WILLIAM ȘI KATE MIDDLETON: „A AVUT DE SUSȚINUT 19 EXAMENE”

Emma Năstase, fiica celebrilor Amalia și Ilie Năstase, a reușit să obțină admiterea la una dintre cele mai prestigioase universități din Europa, unde au studiat și Kate Middleton și prințul William. Parcursul său academic a fost presărat cu provocări, deoarece tânăra a susținut nu mai puțin de 19 examene pentru a-și asigura locul la această instituție de învățământ de elită.

„Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și «graduat» liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul lV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: «De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?». «Mulți». E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a mărturisit Amalia Năstase pentru viva.ro, exprimând mândria pentru realizările fiicei sale.

Intrarea la această universitate de prestigiu reprezintă o realizare extraordinară pentru Emma, care a depus eforturi remarcabile pentru a-și atinge obiectivul. Amalia Năstase a subliniat că sacrificiile și dedicarea Emmei au fost răsplătite, iar acum tânăra se pregătește să înceapă un nou capitol în viața sa.

„Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a adăugat Amalia Năstase, evidențiind direcția academică pe care fiica sa o urmează.

În ciuda succeselor academice ale fiicelor sale, Amalia Năstase își împarte vara între Franța și Scoția pentru a fi alături de ele. Alessia Năstase studiază la Paris, la Școala de Design Parsons, iar Emma se pregătește pentru începerea facultății în Scoția.

Din căsătoria cu Amalia Năstase, Ilie Năstase le are pe Alessia, în vârstă de 21 de ani, și Emma, în vârstă de 19 ani. Chiar dacă a divorțat de Amalia Năstase, Ilie Năstase rămâne o prezență activă în viața fiicelor sale, oferindu-le sfaturi și sprijin moral în călătoria lor spre succes.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *