Au trecut mai bine de două luni de când Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer, iar familia păstrează în continuare discreția cu privire la această situație

În ultimele apariții publice Prințul William a dezvăluit că soția lui se simte bine, însă acum ies la iveală detalii sumbre despre starea de sănătate. Prințesa de Wales ar putea să nu mai fie niciodată așa cum oamenii au cunoscut-o până acum, potrivit unor surse regale.

Marți, 4 iunie, un apropiat al Palatului Buckingham a făcut dezvăluiri neașteptate despre starea lui Kate Middleton. Deși mulți așteaptă cu sufletul la gură ca Prințesa de Wales să revină la viața ei obișnuită și să se ocupe de îndatoririle publice, acest lucru ar putea să nu se mai întâmple.

Kate Middleton ar putea să nu mai revină niciodată
Kate Middleton a reușit să atragă simpatia poporului britanic, fiind mereu activă la evenimentele importante și discutând tot timpul cu oamenii. Așadar, diagnosticul de cancer i-a întristat foarte mult pe locuitorii Marii Britanii, mai ales că Prințesa de Wales va fi următoarea Regină.

Britanicii își doresc să o aibă în continuare pe Kate Middleton așa cum a fost până acum – o persoană implicată și activă. Totuși, potrivit unei surse din interiorul palatului, soția Prințului William ar putea să nu mai revină niciodată la viața publică.

„S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte. Reevaluează ceea ce va putea să-și asume când se va întoarce”, a declarat un apropiat al Palatului pentru Us Weekly.

Dacă Prințesa de Wales alege, totuși, să se întoarcă la îndatoririle regale, ea va trebui „să respecte atent recomandările medicale”, susține expertul regal Richard Fitzwilliams, potrivit publicației PageSix.

Până acum, familia regală nu a oferit niciun punct de vedere în legătură cu acest scenariu sumbru. Speculațiile au pornit după ce o altă sursă de la Palat a declarat că este posibil ca nora Regelui Charles să nu mai apară deloc în public, anul acesta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *