Ultimele cuvinte ale Patriziei, românca moartă în viiturile din Italia. Tânăra și-a dorit cu orice preț să supraviețuiască: ”Veniți să…”

Românii luați de viiturile din Italia au trăit clipe de groază înainte de tragedie. Conștientă de pericolul în care se află, Patrizia a sunat de patru ori la urgențe, iar operatorul a fost ultima persoană cu care ea a vorbit. Iată care au fost ultimele ei cuvinte și cât de mult s-a chinuit, alături de Bianca și Cristian, să supraviețuiască.

În urmă cu câteva zile, două românce au murit și un român este dispărut, după ce au fost luați de viiturile din Italia. Toți trei erau prieteni și au încercat să se salveze, însă fără succes. După moartea lor au apărut informații șocante despre cum s-a produs tragedia și s-a luat în calcul că ar fi avut șanse să supraviețuiască.

Care au fost ultimele cuvinte ale Patriziei, înainte să moară în Italia

În timp ce familia lui Cristian așteaptă vești de la autorități și vrea să afle ce s-a întâmplat cu el, familiile celor două românce se pregătesc de înmormântare. În același timp, anchetatorii continuă cercetările șși fac tot posibilul să identifice dacă există persoane vinovate de această tragedie.

S-a aflat că Patrizia a sunat de patru ori la urgențe și a așteptat echipajul de salvare, unul dintre aoeluri fiind pierdut.

Atunci când i s-a răspuns, românca a transmis să vină cineva să îi salveze și să o sune pe mama ei. La scurt timp, însă, tinerii au dispărut, iar trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost găsite ulterior.

”Veniți să ne salvați! Sunați-o pe mama mea”, a spus Patrizia, înainte să moară.

Mama Patriziei este devastată de durere

Mama Patriziei trece prin cele mai dificile momente și este foarte revoltată de modul în care fiica ei a murit.

Femeia a spus că nimeni nu le-a sărit în ajutorul românilor, ci oamenii au preferat să îi filmeze, decât să încerce să îi salveze. Familia ei se pregătește acum să o conducă pe ultimul drum pe tânără.

”Toți au filmat ce se întâmpla și nimeni nu i-a salvat. Nimeni! Puteau să o facă, nu era important să filmeze. Patrizia a mers la o plimbare, a sunat de mai multe ori la 112 și a lăsat numele și adresa ei. A spus: ”chemați-o pe mama mea”!”, a declarat mama Patriziei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *