Tatăl Andreei Bălan, în lacrimi! Nici nu am putut să o văd!

Tatăl Andreei Bălan, în lacrimi! Nici nu am putut să o văd!Săndel Bălan trece prin câteva clipe de neimaginat după ce a aflat că Andreea a trecut printr-un stop cardiorespirator. Din păcate, cunoscuta artistă a avut parte de complicații la care nimeni nu s-ar fi gândit în timpul operației de cezariană.

Săndel Bălan este extrem de îngrijorat și mai ales afectat pentru că încă nu a putut să-și poateă vedea fata. Tatăl Andreei Bălan a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, despre starea de sănătate a cântăreței.

Tatăl Andreei Bălan, îngrijorat pentru starea de sănătate a artistei!
Săndel Bălan este din cale afară de afectat de situația prin care fata lui a fost nevoit să treacă. Andreea Bălan a făcut un stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană. ”Nu este deloc roz situația. Am vorbit cu soția mea, mi-a spus că Andreea a petrecut toată noaptea la Terapie Intensivă. Acum, se simte mai bine, dar starea ei este în continuare una problematică din ce am înțeles.

Normal că sunt îngrijorat, nici nu pot să o văd. Prea multe lucruri nu știu nici eu. Știu că stopul cardio-respirator al fiicei mele a intervenit în momentul în care fetița a fost născută. Nu sunt de meserie, nu sunt medic să știu ce s-a întâmplat, sunt însă un tată extrem de îngrijorat”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Medicii, despre starea de sănătate a Andreei Bălan:”Este monitorizată”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *