Gabriela Cristea, Concediată Prin SMS De La Kanal D: „Preferă Pe Cineva Mai Ieftin”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a dezvăluit recent că a fost concediată prin SMS de la postul Kanal D, unde a lucrat pentru mai mulți ani. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Cristea a povestit despre momentul în care a fost nevoită să părăsească reflectoarele, după ce a primit un mesaj de la conducere care i-a comunicat că preferă „pe cineva mai ieftin” în locul ei.

Gabriela Cristea este recunoscută ca una dintre cele mai urmărite vedete de pe micul ecran și are un public numeros și fidel. În prezent, moderatoare a emisiunii vedetă Mireasa-capriciile iubirii, de la Antena Stars, Cristea a trecut de-a lungul carierei sale prin mai multe televiziuni, prezentând diverse emisiuni care au atras milioane de români.

Însă în urmă cu mai mulți ani, cariera Gabrielei Cristea a fost brusc întreruptă. După ce a prezentat mai multe sezoane ale emisiunii Noră pentru mama la Kanal D, și după ce formatul a fost preluat de Antena 1, sub numele Mireasă pentru fiul meu, Cristea a fost anunțată prin SMS că a fost concediată.

„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, a declarat Gabriela Cristea, referindu-se la momentul concedierii care a avut loc în 2012.

După acest eveniment, doar un an mai târziu, vedeta revenea în prim plan, colaborând cu un nou format, Te vreau lângă mine.

În ciuda momentelor dificile de pe plan profesional, viața personală a Gabrielei Cristea a înflorit. După eșecul căsniciei cu regretatul Marcel Toader, acum trăiește o viață fericită alături de soțul ei, Tavi Clonda, fostul ei coleg de la Kanal D, cu care are două fetițe, Iris și Victoria.

„El este mai mic decat mine cu 5 ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a mărturisit cu sinceritate și simplitate Gabriela Cristea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *