Liviu Dragnea, Recuperare După AVC În Belgrad

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a reușit să treacă cu bine peste un accident vascular cerebral suferit în timp ce se afla în Belgrad. Anunțul a fost făcut chiar de el într-o apariție televizată, unde a vorbit deschis despre experiența sa și recuperarea ulterioară.

Fostul politician a vorbit despre experiența sa
Liviu Dragnea a făcut public faptul că a suferit un AVC în timp ce se afla în Belgrad, dar se bucură acum de o recuperare de succes. Într-o emisiune televizată, Dragnea a vorbit deschis despre starea sa de sănătate, menționând că a avut și perioade mai dificile, dar acum se simte mai bine.

Liviu Dragnea a suferit un AVC în Belgrad
După ce a ajuns la spitalul din Belgrad într-o stare critică, aproape de moarte, Liviu Dragnea a primit îngrijiri medicale de calitate, care i-au permis să se recupereze rapid. Cu toate că a avut nevoie de trei zile de spitalizare, fostul politician a fost externat complet sănătos și lucid. Apreciind profesionalismul medicilor și dotarea spitalului cu echipamente moderne, Liviu Dragnea a recunoscut că fără intervenția acestora, rezultatul ar fi putut fi unul tragic.

Pe lângă aprecierea pentru medicii din Belgrad, Liviu Dragnea a mărturisit și că a fost supus unor controale medicale ulterioare, care au confirmat că nu există urmări post AVC. Fostul lider politic a recunoscut rolul crucial pe care l-a avut Dumnezeu în recuperarea sa și a mulțumit pentru sprijinul primit în această perioadă dificilă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *