Paula Seling ,După Ce A Divorțat De Fostul Ei Soț, Ovi Jacobsen, După 17 Ani De Căsnicie, Mulți Și-Au Pus Întrebarea În Ce Fel Au Rămas Cei Doi În Relații. „Regulile Sunt Destul De Clare”

Paula Seling și Radu Bucura au decis să urmeze drumuri separate după o căsnicie de 17 ani, însă relația lor în privința creșterii fiicei lor, Elena, rămâne una bazată pe înțelegere și respect reciproc. Chiar și după despărțire, cei doi foști parteneri au continuat să se implice activ în viața și educația copilului lor.

Chiar dacă nu mai locuiesc împreună și nu există șanse de împăcare, Paula Seling și Radu Bucura au stabilit un set de reguli pe care le respectă cu privire la creșterea și educația fiicei lor. Ei nu au ajuns la o înțelegere strictă în ceea ce privește programul, dar găsesc soluții prin comunicare și luare de decizii de comun acord.

“Nu e nevoie să facem astfel de înțelegeri, ne adaptăm programului nostru și al Elenei. Bineînțeles, regulile sunt destul de clare și le respectăm. În ambele case, sunt relativ aceleași cu care am crescut fiecare dintre noi și care ne-au făcut oameni”, a explicat Paula Seling.

Cu toate acestea, fiica lor, Elena, a asimilat bine situația și se bucură de sprijinul ambilor părinți. Paula Seling a mărturisit că fiica lor este conștientă că niciunul dintre părinți nu a “plecat aiurea pe cărări” și că ambii sunt alături de ea în continuare. Astfel, relația lor post-divorț este marcată de o comunicare deschisă și de dorința de a rămâne implicați și responsabili în viața și bunăstarea fiicei lor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *