CARE ESTE ETNIA LUI SORIN BONTEA? ESTE EXTREM DE MÂNDRU DE RĂDĂCINILE SALE

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, despre etnia lui Sorin Bontea. Ei bine, chef-ul nu s-a ascuns niciodată și a vorbit deschis despre originile sale ori de câte ori a fost întrebat.

Astfel, chef-ul Sorin Bontea este oltean, deși s-a născut în București. Mai mult, părinții săi sunt din zona Olteniei.

El provine dintr-o familie cu patru frați, fiind cel mai mic dintre aceștia. Sorin Bontea a mărturisit că nu a avut o viață ușoară, din cauza dificultăților financiare, și a învățat de mic ce înseamnă munca grea.

Sorin Bontea a afirmat că, deși nu i-a fost ușor, nu a fost niciodată invidios, ci a luptat pentru îndeplinirea visurilor sale.

‘‘N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și în condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu.

Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice.

Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a declarat Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Cât de mult li s-au oferit chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru a reveni la Masterchef
Șefii de la ProTV sunt foarte optimiști că prezența celor trei chefi în emisiunea Masterchef va crește audiențele semnificativ. De aceea, pentru a-i convinge să revină la show-ul care i-a făcut celebri, șefii postului tv le-au oferit sume de bani extrem de importante.

Potrivit unor surse, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau răsplătiți cu aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, cei trei chefi erau nemulțumiți că, deși veniturile din publicitate erau colosale, ei nu primeau nimic din acestea.

Astfel, ProTV a decis să le ofere dublul celor trei chefi pentru a-i convinge să părăsească Chefi la Cuțite și să revină la Masterchef, emisiunea care i-a făcut celebri acum aproximativ 12 ani. Așadar, cei trei bucătari ar câștiga 600.000 de euro pe an la ProTV. Aceasta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *