Visele Sfintei Fecioare Maria sunt izvor de har și protecție pentru cei care cu inimă curată roagă rugăciuni către ea

Încă din vremuri străvechi, aceste viziuni ale Maicii Domnului au fost căutate de credincioși ca o scutire de necazuri și o binecuvântare puternică.

Al douăzeci și șaselea vis al Sfintei Fecioare

În acest vis sfânt, Sfânta Fecioară Maria a fost întâlnită de Domnul nostru Iisus Hristos la Ierusalim, în luna martie. În fața Fiului său iubit, Maica Sfântă a fost întrebată dacă doarme sau nu. În răspunsul ei sincer, Maria a mărturisit că a dormit, dar că în timpul somnului ei a plâns și a avut viziuni cutremurătoare legate de Fiul ei prea iubit.

Iisus Hristos l-a întrebat pe Maica sa iubită să îi relateze despre visul pe care l-a avut și care i-a umplut inima de neliniște. Maria a povestit că a văzut o scenă înspăimântătoare, în care apostolii Petru și Pavel erau în orașul Roma, iar Fiul ei drag era supus chinurilor și batjocurilor. Ea a descris cu durere cum Iisus Hristos a fost răstignit pe Cruce, batjocorit de către vrăjmași, iar Pontiu Pilat l-a condamnat la moarte.

Cu durere în inimă, Maria a relatat cum Fiul ei iubit a fost răstignit pe Cruce, încoronat cu o coroană de spini, înțepat în coastă și cum trupul său sfânt a fost răvășit de suferință. Ea a mărturisit cum Pământul s-a cutremurat, cerul s-a întunecat, iar natura a răspuns la chinurile Fiului său. Totuși, în final, Maria a vorbit cu încredere despre învierea lui Iisus din morți și despre puterea lui de a dărui viață și speranță lumii întregi.

Domnul Iisus Hristos a ascultat povestea mamei sale cu compasiune și iubire. El i-a spus că visul ei adevărat este o profeție a ceea ce va păți pentru mântuirea omenirii. Promisiunile făcute de către Iisus Hristos călătorului care va păstra și va medita la acest vis sunt deopotrivă puternice și mântuitoare.

Sfânta Fecioară Maria, înțelegând semnificația visului ei și adevărul sacru pe care îl reprezenta, a înălțat o rugăciune către Maica sa Cerului pentru protecție și ajutor în fața încercărilor vieții. Ea a cerut ca toți cei care vor rosti și vor păstra acest vis în inima lor să fie păziți de ispitele diavolului și să fie îndrumați și ocrotiți de îngerii Domnului.

Această rugăciune, rostită cu umilință și credință, este un act de devotament și încredere în puterea și iubirea lui Dumnezeu. Cei care o rostesc și o meditează cu credință vor fi însoțiți de prezența divină și vor primi har și binecuvântare în viața lor.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Spirit, amin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *