Cristian Popescu Piedone Respinge Zvonurile Și Anunță: Nu Mă Retrag Din Cursa Pentru Primăria Capitalei!

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a negat zvonurile despre retragerea sa din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. În cadrul unei conferințe de presă, Piedone a asigurat că va rămâne în cursă, în ciuda presiunilor din partea Partidului Social Democrat (PSD) și a Gabrielei Firea, care i-au cerut în repetate rânduri să se retragă. „Nu, Piedone nu se retrage. Piedone va fi viitorul primar al Capitalei”, a declarat primarul.

Zvonurile despre o posibilă retragere a lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală au circulat intens de joi dimineață. Însă, într-o intervenție la Antena 3, acesta a respins categoric aceste speculații: „Retragerea mea e doar în mintea unora”.

În contextul acestor zvonuri, un sondaj realizat de PSD sugera că, dacă Piedone s-ar retrage din cursă, Gabriela Firea ar avea șanse mai mari de a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Același sondaj plasa pe primul loc în cursa electorală pe Nicușor Dan.

Rezultatele sondajului PSD contrazic însă concluziile unui alt sondaj realizat de IPSOS pentru USR, publicat pe 23 mai. Acesta arăta că Nicușor Dan ar câștiga la o diferență considerabilă chiar și în scenariul în care Popescu Piedone s-ar retrage.

Candidata PSD la Primăria București, Gabriela Firea, a declarat într-un interviu pentru G4Media că, potrivit datelor pe care le are, Cristian Popescu Piedone nu se va retrage din cursă. Firea a observat că Piedone și-a intensificat atacurile la adresa ei în ultima perioadă, sugerând că strategia Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) este de a miza pe Piedone pentru a depăși pragul electoral la lista de europarlamentare, la Consiliul General și la alegerile parlamentare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *