Tânără Ucraineancă Prinsă Vânzând Copilul De 2 Ani!

Un nou caz revoltător a șocat o întreagă comunitate! O tânără ucraineancă în vârstă de doar 19 ani a fost prinsă în timp ce își vindea cu 19.000 £ propriul băiețel în vârstă de doar 2 ani. Motivul? Femeia plănuia să își deschidă o afacere cu banii obținuți din această tranzacție scandaloasă.

O tânără ucraineancă, prinsă în timp ce își vindea băiețelul de 2 ani
O mamă adolescentă a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să își vândă propriul fiu de doar doi ani. Tânăra de 19 ani, originară din Ucraina, a fost arestată de autorități după ce a fost descoperită cu o sumă uriașă de bani asupra sa – 19.000 de lire sterline.

Scopul acestei acțiuni șocante? Femeia avea planuri de a investi banii obținuți în deschiderea unei afaceri proprii. Cu toate acestea, intențiile sale au fost stopate brusc când poliția a intervenit și a pus capăt acestei tentative de vânzare a copilului său.

Tânăra care a vrut să își vândă copilul a fost reținută pentru 60 de zile
După ce a fost prinsă în flagrant, femeia a fost reținută pentru 60 de zile în așteptarea unor investigații suplimentare în acest caz șocant. Rapoartele indică faptul că autoritățile au intervenit rapid pentru a proteja băiețelul de doar 2 ani și pentru a investiga mai departe circumstanțele acestei situații revoltătoare.

Potrivit informațiilor oferite de postul de televiziune de stat ucrainean Suspilne, tânăra mamă nu dorea să aibă grijă de propriul copil și a luat decizia extremă de a încerca să îl vândă pentru a-și îndeplini visul de a deveni antreprenor. Cu toate acestea, consecințele legale ale acestei acțiuni nu vor fi ușoare, deoarece femeia risca până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Este important de menționat că micuțul a fost predat serviciilor sociale ucrainene pentru a primi îngrijirea și protecția de care are nevoie în această situație delicată. În timp ce medicii se ocupă acum de starea sa, comunitatea este șocată de această încercare șocantă de a vinde un copil pentru propriile interese.

Rapoartele oficiale nu au dezvăluit încă detalii despre identitatea cumpărătorului sau despre tipul de afacere pe care femeia intenționa să o deschidă cu banii obținuți din această tranzacție ilegală. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele acestui caz revoltător și pentru a asigura că justiția va fi făcută.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *