Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, împreună cu partenera sa de viață, Mirabela, și cei doi copii ai lor, își desfășoară viața într-un cadru intim și plin de istorie, în inima capitalei României. Ei locuiesc într-un apartament dintr-o casă veche, situată în sectorul 5 al Bucureștiului, plătind lunar 550 de euro chirie pentru acest spațiu. Această locuință, cu o istorie ce se întinde încă din jurul anului 1910, oferă familiei un camin plin de caracter și autenticitate.

Călătoria lor împreună a început cu mulți ani în urmă, în anul 2005, când Mirabela era studentă la Geografie în București. Prima lor întâlnire a avut loc într-o seară de vară, în Club A, într-un context spontan și plin de energie. Chimia dintre ei a fost instantanee, iar această întâlnire a marcat începutul unei povești de dragoste care a evoluat în timp și i-a adus în cele din urmă căsătoria în anul 2016, după alegerile parlamentare.

Deși există dorința de a avea propria locuință, ei preferă să rămână în chirie în prezent. Motivația din spatele acestei alegeri este legată de confortul și stabilitatea pe care actuala lor locuință le oferă. Apartamentul lor a devenit un adevărat cămin, în care copiii lor au crescut și au creat amintiri prețioase. Deși există o dorință de a avea propria locuință în viitor, ei se bucură de prezentul lor și de avantajele pe care le oferă.

Nicușor Dan a explicat în diverse interviuri motivele care îl determină să rămână în chirie. O parte din aceste motive sunt legate de comoditatea locației lor actuale, de conexiunea cu cartierul și de lipsa stresului financiar. În plus, el menționează că are resursele necesare pentru a face față schimbărilor și pentru a face față oricăror provocări ce pot apărea.

Perspectiva lor asupra viitorului include posibilitatea de a achiziționa propria locuință printr-un credit ipotecar. Această decizie ar necesita o cercetare atentă și o evaluare a tuturor opțiunilor disponibile, inclusiv găsirea unei locații care să se potrivească nevoilor lor și a stilului lor de viață.

În concluzie, Nicușor Dan și Mirabela continuă să-și construiască viața împreună într-un apartament plin de istorie din inima Bucureștiului. Deși există dorința de a avea propria locuință în viitor, ei apreciază prezentul lor și se bucură de confortul și stabilitatea pe care actuala lor locuință le oferă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *