Florin Călinescu și-a investit toți banii câștigați din televiziune în afaceri si se numește: La teatru la Călinescu.

Florin Călinescu revine în luminile rampei, pe propria scenă! Pentru prima data în lunga sa carieră, popularul actor și prezentator de televiziune are propriul său teatru-restaurant și se numește: ”La teatru. La Călinescu”.

Noul local se va deschide în Parcul Herăstrău, intrarea se va face prin intersecția Casei Presei Libere, iar Florin Călinescu se va ocupa personal de întâmpinarea primilor oaspeți. După trei ani de muncă și o investiție considerabilă, în care actorul a băgat și ultimul său bănut, după cum ne-a confirmat, localul este aproape finalizat. ”Toți banii avuți și neavuți i-am băgat aici, a fost un sacrificiu, o muncă de câțiva ani”, ne-a declarat el.

Florin Călinescu recunoaște că a avut o mare șansă să adjudece spațiul pe care se află localul, o afacere norocoasă, devenind astfel unic proprietar pe un teren privat situat în cel mai mare parc al Bucureștiului.

Cunoscut cândva drept Restaurantul ”Kiseleff”, apoi ”La Radu”, din vechea construcție cumpărată inițial de artist nu a mai rămas nimic. ”Nu mi-a fost ușor, a fost un proiect mare și costisitor, un concept inspirat de afară. Un loc unde, după o masă copioasă, siesta va fi mult mai bună cu o piesă de teatru ori un concert, o șansă dată multor actori ori soliști”, spune actorul. În domeniul gastronomic, juratul de la ”Românii au talent”, care luna aceasta va împlini 60 de ani, îl are alături pe unul din marii bucătari români, Petrișor Tănase. ”Pe Florin îl cunosc din 1986, suntem prieteni vechi. ”La teatru. La Călinescu” va avea un meniu aparte la care am lucrat împreună și care dă distincție locului”, ne-a spus Petrișor Tănase. Localul, din care vă prezentă imagini exclusive, poate deservi și petreceri private.

Fostul director al Teatrului Mic mai deţine un restaurant, ”Taverna La Călinescu”, în Cartierul Tineretului din Bucureşti, și o firmă de optică.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *