Oare distribuie cineva aceasta lectie ? Lecţie de bun-simţ: De teamă să nu facă mizerie, o bătrână din Cahul s-a descălţat la intrarea în magazin FOTO

Lecție de bun-simţ: De teamă să nu facă mizerie, o bătrână din Cahul s-a descălţat la intrarea în magazin FOTO

 

O bătrână a fost suprinsă luni,  în timp ce se descălţa de galoşi înainte de a intra în magazinul unei staţii PECO din Cahul. Din spusele martorilor, nimeni nu i-ar fi spus să recurgă la acest gest.

În comentariile la postarea lui Victor Pavliuc oamenii au scris: „Cineva râde, dar bătrânică dă semn de educaţie”. „Nu văd nimic amuzant aici. Cineva poate se amuză pe seama asta însă nu e corect, consider eu. Dintr-o parte arată ca o simplă sărmană bătrânica care poate a intrat să cumpere chiar ceva de mâncare. De ce ar trebui să gândim negativ” „Respect, dar chiar nu trebuia să se descalţe”. „Acest gest făcut de această batrânică arată prezentului câtă educaţie şi respect au avut oamenii din trecut şi continuă să aibă. Bravo şi respect batrânicăi. Să fie de învăţătură tuturor”.

 

„Această staţie PECO trebuie evitată dacă a fost impusă sa facă acest lucru! Dacă a făcut-o din respect, atunci Jos Pălăria! Dar dacă a făcut-o din frică ca cineva să o acuze pentru că „a murdărit podeaua” – e foarte trist”. „Nu am cuvinte. M-as duce s-o cuprind”

HAI SA-O AJUTAM !!

Te rugam distribuie mai departe !

 

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *