Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pregătesc de nuntă: „Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pregătesc să facă pasul cel mare. Cei doi au o relație de aproximativ patru ani și în fiecare zi se iubesc din ce în ce mai mult.

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre căsătoria cu Corina Caciuc. Întrebat dacă are de gând să-și ceară iubita de soție, antrenorul a spus că niciunul dintre ei nu se gândesc la acest aspect. Mai întâi vrea să facă lucrurile pas cu pas, să se finalizeze divorțul de Anamaria Prodan, iar apoi se va căsători cu Corina.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect.”, a declarat antrenorul în cadrul podcast-ului Ameritat cu Ameri Nasrin.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, împreună de patru ani

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de aproximativ patru ani, încă de pe vremea când antrenorul forma un cuplu cu Anamaria Prodan. Au o relație frumoasă și sănătoasă și au un băiețel pe care îl adoră.

„Discutăm foarte mult. Comunicare. Discutăm mult chiar pe tema asta. Eu de multe ori o întreb pe Corina cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă. Să te facă cineva zi de zi zob peste tot și să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de chestiile astea. Dar tocmai lucrurile astea ne-au apropiat foarte tare. Stăm mult timp împreună și discutăm orice lucru care apare sau care există între noi. Nu exclud nici faptul că cei doi băieți ne-au apropiat foarte mult pentru că ne petrecem mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică. Fugim de treaba asta. Dacă există momente în care unul dintre noi e mai afurisit – discutăm imediat”, a mai spus antrenorul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *