Daniela Crudu, cea mai fericită mămică! Fosta asistentă TV și-a creștinat fiul weekend-ul acesta. Imagini…

Daniela Crudu strălucește de bucurie după ce ieri, pe 6 iulie, și-a botezat fiul, pe Dominic.

Daniela Crudu se simte o femeie împlinită, având doi copii frumoși și sănătoși, trăind într-o relație plină de iubire reciprocă. Ieri, pe 6 iulie, a avut un motiv special de sărbătoare, deoarece și-a creștinat fiul, Dominic.

După ceremonia religioasă emoționantă, Daniela Crudu și partenerul ei au organizat o petrecere grandioasă la un restaurant din Cernica, unde invitații s-au distrat pe cinste.

Bruneta a planificat întregul eveniment în detaliu, alegând decorațiuni albastre, dar elementul central al decorului a fost numele micuțului, vizibil amplasat la intrarea în restaurant.

Cum era de așteptat, vedeta a dorit să împărtășească bucuria cu fanii, postând pe Instagram imagini de la eveniment, unde se vede clar că toți s-au distrat minunat.Ce spunea Daniela Crudu despre fiul ei înainte de naștere
Înainte ca fiul ei să vină pe lume, Daniela Crudu a vorbit despre dorințele ei pentru băiețel, menționând că ar vrea să semene cu ea, deoarece fetița seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Citește și: Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară! Fiul ei s-a născut chiar în ziua de Paște! Prima imagine cu micuțul

Cu toate acestea, cel mai important lucru pentru ea este sănătatea fiului său.

„Eu sper ca de data asta să semene cu mine, pentru că fetița seamănă leit cu tatăl ei. La ecografie se vede tot, mânuțele, forma nasului, tot. Fata, exact cum am văzut-o la ecografie, arată identic cu tatăl ei. Mi se pare că la naștere seamănă cu mine, dar la buze parcă tot cu el. Sunt sigură că o să fie frumos că și fetița este superbă, dar cel mai important este să fie sănătos”, a spus Daniela Crudu în emisiunea Corneliei Ionescu la WOWnews.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *