Ea este Diana, victima ucisă de urs în Jepii Mici. Tânăra de 19 ani s-a stins din viață sub privirile iubitului ei

S-a aflat identitatea tinerei, care a fost ucisă de urs în Jepii Mici. Diana a murit la 19 ani, sub privirile terifiate ale iubitului ei, care a luat parte la scenele îngrozitoare. Băiatul este cutremurat de durere, după momentele la care a luat parte.

O tânără de doar 19 ani a murit, ieri, în Jepii Mici. A fost ucisă de un urs, în timp ce se afla pe traseul montan din Bucegi.

Echipele de salvare au avut o misiune foarte grea, căci inițial trupul ei neînsuflețit nu a putut fi recuperat. Acesta se afla într-o râpă. În cele din urmă, cadavrul a fost scos cu succes.

Diana se afla pe traseul montan Jepii Mici din Bucegi, când un urs a ieșit dintre copaci și a prins-o de picior. Animalul a tras-o pe fată, iar la un moment dat au căzut într-o râpă, de unde cadavrul ei a fost scos cu greu. Șansele de surpaviețuire ale fetei au fost zero, astfel că a fost confirmat decesul.

Tânăra ucisă avea doar 19 ani și foarte de curând a absolvit liceul. Era pasionată de fotografie și avea tot viitorul înainte. Familia fetei este distrusă de când a auzit de tragedie.

Destinul Dianei a fost curmat într-un mod îngrozitor, sub privirile iubitului ei. Polițiștii fac cercetări în acest caz, pentru a evita producerea unor astfel de dezastre în viitor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *