Butoanele aragazului meu erau întotdeauna pline de grăsime, se murdăreau mereu după două utilizări. De când o prietenă mi-a arătat tehnica ei, în sfârșit strălucesc!

În viața fiecărei gospodine există puncte ale treburilor casnice care o neliniștesc în mod special. Suntem mulți cei care considerăm că butoanele aragazului sunt unul dintre acele puncte din casă care ne provoacă mereu un mic sentiment de disconfort. Din păcate, se murdăresc constant, se acumulează depuneri de grăsime și, chiar dacă le curățăm cu mare grijă, după două utilizări arată la fel de murdare.

Există, bineînțeles, substanțe chimice care oferă o soluție pentru această problemă, dar dorim să reducem la minimum utilizarea lor (în special în apropierea alimentelor și a locului de gătit).

Nici nu mai vorbim de faptul că aceste substanțe sunt de obicei destul de scumpe, iar efectul lor este adesea discutabil sau disproporționat în comparație cu riscurile pe care le prezintă pentru sănătatea noastră.

În acest articol, vă vom propune o soluție foarte ușor de aplicat, care îndepărtează murdăria de pe butoanele aragazului într-un mod prietenos cu sănătatea: nu aveți nevoie de nimic altceva decât de bețișoare de urechi, o periuță de dinți și o singură picătură de amoniac de anason.

Trebuie să înmuiați bețișorul de urechi în amoniacul de anason, apoi să impregnați suprafața butonului cu acesta. Periuța de dinți va fi necesară pentru a înmuia și freca depunerile mai persistente.

Recomand să folosești mănuși de protecție în timp ce cureți butoanele. Deoarece soluția este foarte simplă, poate fi repetată oricând cu ușurință, astfel încât aragazul nostru să nu se murdărească din nou și să nu se acumuleze acele depuneri urâte de grăsime arsă.

După gătitul mai mare, este recomandat să aplici soluția cât mai curând posibil, pentru a preveni arderea murdăriei, ceea ce ar face mai dificilă îndepărtarea acesteia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *