Georgiana, Mama A 20 De Copii La 45 De Ani: Povestea Incredibilă A Femeii Cu 10 Băieți Și 10 Fete

Georgiana Vacaru, în vârstă de 45 de ani, deține recordul pentru cea mai numeroasă familie din România, având 20 de copii. Ea a rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani, primul copil fiind născut la vârsta de 19 ani și ultimul în 2020. Primul său copil este deja căsătorit.

Împreună cu soțul său, Georgiana are 10 fete și 10 băieți, locuind într-o casă cu opt camere. Deși situația lor financiară este destul de strânsă, reușesc să se descurce.

“Am primit darul de a avea 10 fete și 10 băieți, așa cum a dorit Dumnezeu. Chiar dacă ne descurcăm bine momentan, nu ne putem permite prea multe luxuri. Mulți se întreabă cum reușim, dar fiecare familie își stabilește limitele proprii”, a declarat soțul ei pentru adevarul.ro.

Georgiana din Argeș le învață pe copiii săi să fie organizați și să ajute la treburile casnice în funcție de vârstă. Deși locuința lor devine aglomerată, ei nu au de gând să se oprească din a avea copii.

“Ne descurcăm bine, implicăm copiii mai mari în treburi și nu le cerem celor mici să facă lucruri prea grele, fiecare după posibilități. Cel mai greu îmi este când trebuie să fiu plecată pentru a naște, pentru că îmi este dor de ei. Am fost mereu lângă ei”, a adăugat Georgiana.

Medicii confirmă că starea de sănătate a Georgianei este excelentă. Ea este și mamă și soacră, având deja un copil căsătorit și cinci copii care și-au început propria viață.

Familia întreagă se întreține din alocțiile pentru copii și din câștigurile soțului, care lucrează în străinătate de două ori pe an pentru a aduna bani, fiind plecat o lună sau două de fiecare dată.

Numele celor 20 de copii ai Georgianei sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, Filip și Tania (gemenii), și Sofia Natasa.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *