Văduvă fără copii ajunsă la vârsta de 83 de ani Sanda Țăranu

Probabil nu este român să nu fi auzit de Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR, care a ajuns la vârsta de83 de ani. Actriță, jurnalistă, traducătoare și crainică de radio-TV, este considerată una dintre cele mai muncitoare și

iubite prezențe din istoria postului național de televiziune. Și în pofida vârstei înaintate, Sanda Țăranu pare aproape neschimbată, deoarece și-a păstrat energia din tinerețe

Sanda Țăranu a avut o carieră impresionantă în televiziune și nicio clipă nu s-a plâns că petrecea foarte mult timp lalocul de muncă.

Însă, pe lângă dragostea pentru micul ecran, ea a avut o altă mare pasiune, actoria, la care a trebuit s

ărenunțe. Înainte să apară pe micile ecrane, Sanda a studiat la Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică și sepregătea pentru cariera de actriță.

Și totuși, viața a dus-o pe alt drum și a făcut-o să devină una dintre cele mai cunoscute crainice ale Televiziunii Naționale.

Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică din istoria TVR

Sanda Țăranu a descoperit în timp că îi plăcea ceea ce făcea și a decis că ar fi cazul să își dedice tot timpul meserieicare a consacrat-o.

Frumoasa crainică a câștigat ușor simpatia publicului, iar telespectatorii o priveau cu admirație de

fiecare dată când apărea la televizor. Ea a fost prezentă în casele oamenilor prin intermediul micilor ecrane timp de aproximativ 40 de ani.Eu am avut șansa să fiu numai eu cu cel care mă privea și mă asculta. Nu era nimeni în jurul meu care să mă bruieze, deci

să mai împart atenția și cu altcineva. Și atunci se crea un fel de intimitate între mine și cel care mă privea. Dar mie

îmi veneau scrisori în care îmi spuneau: Am sentimentul că vorbiți numai cu mine. Și așa era. Trebuie să-i dai importanță telespectatorului, el este important, pentru el faci tot ce faci”, a povestit fosta prezentatoare TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *